Een thuiswedstrijd voor de Lava beker! Thuis tegen 's Gravenwezel-Schilde!

V:  Moncif  -  Fedor  -  Arthur
M:  Anas  -  Sami B  -  Younes  -  Jasper
A:  Rayan  -  Aymane  -  Nicolas
Milan en Robbe waren de vervangers

Younes kon als eerste doorgaan maar zijn voorzet werd door de doelman gepakt! In minuut 4 werd Rayan diep gestuurd maar hij miste zijn controle dus weg kans! Even later kreeg Schilde een corner maar die ging aan iedereen voorbij! Na 8 minuten moesten Nicolas en Rayan van kant wisselen! Dan kreeg Schilde een vrije trap maar die belandde in de handen van Senna! Weer een uitbraak van Schilde op de flank maar nu besloten ze voorlangs! Ook Rayan werd weggestuurd, hij ging de doelman voorbij maar hij besloot naast! In minuut 20 moest Arthur zijn man laten lopen en deze werkte goed af, 0-1! Een minuutje later kregen we een vrije trap die Anas recht op de doelman trapte! Vlak op rust verdedigde we weer slecht uit en jawel dat werd afgestrafd, 0-2!

2)D:  Senna
V:  Milan  -  Fedor  -  Arthur
A:  Robbe  -  Aymane  -  Nicolas

De eerste dreiging was van Schilde maar Senna lag in de weg! Wij probeerde ook maar Younes zijn poging werd afgeblokt! Schilde bleef nu het harst proberen maar ze schoten naast! Kennedy kreeg dan geel voor te mekkeren! Dan weer zo een snelle uitbraak van Schilde en deze keer werd die wel afgerond, 0-3! Nu greep trainer Kennedy in, Jasper en Aymane gingen naar de kant en Moncif en Rayan kwamen erop! Moncif ging nu mee achterin spelen en Nicolas inn de spits! Younes ging nu iets te hard door en kreeg geel! Plots kreeg Rayan de vrijheid en hij dribbelde goed en 1-3! Younes trapte nu een voorzet, juist iets te hard, zodat Sami B alleen de bal kon naast duwen! Ook Schilde probeerde vanop afstand maar Senna redde! In de laatste minuut trapte Anas vanaf de zijkant naar doel en de doelman liet de bal glippen, 2-3! Dat was ook de eindstand! We hebben laten zien dat we beter konden voetballen dus goed gespeeld jongens!