V: Robbe - Arthur - Almani - Jasper
M: Younes - Nouamane - Hamedi
A: Soufiane - Nicolas - Kaito
Kamal, Walid, Ayoub en Tahsin waren de vervangers!

Onmiddelijk stuurde Huizingen een bal over de verdediging en we werden gepakt op snelheid en 0-1! Even later probeerde ze het opnieuw maar nu bracht Almani redding! Toch lukte het in minuut 6 weer, een bal over de verdediging en de snelle spits en 0-2! In minuut 8 kon Kaito doorgaan , hij was sneller op de bal dan de verdediger en de doelman en tikte binnen, 1-2! Na goed druk te zetten kon Kaito weer uithalen maar naast! Huizingen probeerde vanop afstand maar op Ensar! In minuut 14 hadden we de achterstand recht gezet, een corner van Younes werd door Nicolas binnen gekopt, 2-2! Kaito ging dan weer door, haalde uit maar op de paal maar Hamedi kon in de rebound scoren, 3-2! Aan de andere kant botseten Ensar en Almani op elkaar en daar profiteerde Huizingen van, 3-3!

2)D: Ensaar
M: Younes - Tahsin - Hamedi
A: Ayoub - Nicolas - Kaito

Onmiddelijk probeerde Huizingen vanop afstand maar te zwak! Pas in minuut 30 kwamen wij eens, Hamedi dribbelde zich vrij maar trapte op de keeper! Dan probeerde Kaito weer, hij kapte naar binnen maar zijn afwerking was te zwak! Robbe kreeg dan de bal voor met een vrije trap maar Kaito kon net niet koppen! Younes probeerde ook nog maar op de doelman!

3)D: Ensar
V: Kamal - Arthur - Almani - Walid

Tahsin kon uithalen, de doelman redde via de lat en dan pakte de doelman een terugspeelbal! De vrije trap kort bij doel werd genomen door Nicolas maar werd geblokt! Weer kon Younes aanleggen maar op de doelman! Dan was er weer Kaito, hij ging door maar de doelman haalde zijn poging uit de hoek! In de 58ste minuut vocht Nicolas zich bij de bal en kon via de keeper scoren, 4-3!

4)D: Ensar

Geen wissels! Er gebeurde bijna niks! het eerste dat ik kan zeggen is de wissel van Nouamane en Soufiane die erin kwamen voor Ayoub en Kaito! Nouamane was de eerste die probeerde maar naast! In de 72 ste minuut kreeg Nicolas de bal aan de 16 en knalde in, 5-3! In de laatste minuut vond Younes met een corner Nicolas en 6-3!