V: Stan - Sezgin - Zineddine - Eroll
M: Nelson - Sid - Badr
A: Sami - Milan - Cherif
De vervangers waren Anwar en Aymane! Noeri, Sadek en Taha waren geschorst! Fabrizio kwam niet opdagen!

Sezgin wou de bal wegtrappen maar zijn trap werd tegen gehouden en zo kon Cantincrode een eerste keer dreigen maar ze trapten over! Toch was Cantincrode veel heviger! Wij hadden precies wat last van de kou! In minuut 7 kreeg Cantincrode een corner maar deze werd naast gekopt! Dan moesten Sami en Cherif van flank wisselen! Toch beterde het niet voor ons! Stef kwam ver uit op een diepe bal van Cantincrode maar de spits was sneller op de bal maar Zineddine kon de meubelen redden! Cantincrode bleef komen maar nu schoten ze over! Sid verloor dan de bal maar ze trapten in het zijnet! In de 18de minuut zag Sid de ruimte en gaf de bal perfect naar Cherif die afrondde, 1-0! Dit was wel wat tegen het spel in! Cantincrode kreeg op het einde van het eerste kwart nog een vrije trap juist buiten de 16 maar ze trapten over!

2)D: Stef
V: Stan - Sid - Eroll - Anwar
M: Sezgin - Nelson - Aymane
A: Cherif - Zineddine - Sami

Onmiddelijk stuurde Eroll Zineddine diep maar hij botste op de doelman! In minuut 23 ging Sezgin dribbelen, hij hield 4 man aan de praat en werd dan foutief gestopt in de 16, penalty! Sezgin nam hem, eerst trapte hij op de doelman maar de bal kwam terug in de voeten van Sezgin en 2-0! Dan was de spits weer sneller op de bal dan Stef maar hij moest uitwijken, toch moest Sid zijn voorzet juist voor de lijn wegkoppen! In minuut 27 konden Cherif en Sami samen doorgaan en Sami mocht afronden, 3-0!  Even later kon Zineddine weer doorgaan maar zijn voorzet eindigde in de handen van de doelman! Toch bleef Cantincrode goed meedoen, alleen vonden ze de weg naar doel niet! Tot minuut 32, we keken toe en lieten ze gewoon tikken en nu wel 3-1! Ze geloofden er nu terug in! Weer haalden ze uit van ver maar op Stef! Dan een mooie uitbraak van ons, Zineddine naar Chreif en deze lanceerde Sezgin die spijtig genoeg weggleed bij het naar binnen kappen! In minuut 38 werd Zineddine aangespeeld, hij lobte de bal over zijn verdediger maar miste zijn volley maar hij had tijd genoeg om de bal rustig binnen te werken, 4-1! Juist voor rust kwam Cantincrode weer en ja dat mocht van ons en 4-2!

3)D: Stef
M: Sezgin - Aymane - Sami
A: Badr - Milan - Cherif

Sid verloor achterin de bal maar Stef redde! Cantincrode zocht naar de aansluiting maar ze trapten naast! Cherif ging dan weer diep en was alleen weg maar de scheids floot buitenspel! Minuut 45, Eroll wou verdedigen en duwde de spits iets te hard volgens de scheids en penalty! Stef koos de verkeerde hoek en 4-3! Het was koud maar wel spanned! Dan kregen we een vrije trap die door Sami naast werd getrapt! In minuut 57 kregen we een vrije trap juist buiten de 16, Sezgin nam hem en draaide de bal heerlijk binnen, 5-3!

4)D: Stef
V: Stan - Sid - Eroll - Milan
M: Nelson - Badr - Sami
A: Aymane - Zineddine - Cherif

In de eerste seconden kwam Cantincrode en we stonden echt stil, ze tikten het uit en 5-4! Sid moest er dan af voor Sezgin! Even later probeerde Cantincrode het van ver maar naast! Badr most in minuut 66 het veld verlaten voor Sid! Na wat geharrewar in onze 16 kon Stef redding brengen! Aymane kon ook aanleggen maar naast! Cantincrode wou de gelijkmaker! Maar wij waren die probeerde! Eerst Nelson zwak op de doelman! Dan legde Zineddine aan maar over! Nu probeerde Sami maar op de doelman! En in de laatste minuut kregen we nog een vrije trap juist buiten de 16,  Sezgin nam hem en draaide de bal op de lat, Milan was goed gevolgd en duwde de bal binnen, 6-4! Een leuke overwinning ondanks de kou!