We hadden nog altijd geen doelman! Dus Nelson begon in doel!

V: Stan - Eroll - Taha - Sadek
M: Sid - Noeri -Aymane
A: Cherif - Rayan - Sami E
De vervangers waren Milan, Badr, Anwar en Mustafa!

Broechem was als eerste gevaarlijk! Ze trapte van ver maar  Nelson duwde over! Nu kon Broechem alleen op Nelson afgaan maar deze redde met de voet! Sami E probeerde dan via de flank diep te gaan maar zijn voorzet was te zwak! In de 17de minuut werd hands gemaakt achterin bij ons, de vrije trap van Broechem ging binnen, 0-1! Even later kon Broechem weer alleen op Nelson gaan maar weer redde hij met de voet! Vlak voor het einde van dit kwart kregen we toch eens een kans, Noeri kon doorgaan (hij kon vallen omdat hij foutief werd tegen gehouden) maar hij knalde op de doelman!

2)Geen wissels!
Weer probeerde Broechem van ver maar Nelson stond parraat! Sami E kon dan doorgaan maar hij botste op de doelman! Taha verloor dan achterin de bal, Broechem had vrije weg naar doel maar ze knalden over! Achterin stonden we op wankele benen! Broechem probeerde weer van ver maar naast! In minuut 30 werd Rayan (geblesseerd) vervangen door Mustafa! In minuut 33 verdedigt Taha een bal centraal uit in de voeten van Broechem en 0-2! Dit was ook de ruststand!

3)D: Mustafa
V: Stan - Eroll - Anwar - Milan
M: Sid - Noeri - Badr
A: Nelson - Cherif -Sami E

Weer Broechem als eerste gevaarlijk! Ze stuurden hun spits diep maar deze trapte over! Mustafa moest dan plat op een schot! Even later trapte hij slecht uit maar gelukkig voor ons werd dat niet afgestrafd! In minuut 48 pakte Eroll een doorgebroken speler maar hij kreeg geen kaart! De vrije trap die erop volgde ging wel binnen, 0-3! Sid probeerde nog van ver maar naast!

4)D: Cherif
V: Stan - Sadek - Anwar - Milan
M: Sid - Noeri - Mustafa
A: Nelson - Badr - Sami E

Cherif moest onmiddelijk tussen komen na een snelle uitbraak! Mustafa trapte te zwak om gevaarlijk te zijn! Weer kon Broechem alleen op Cherif gaan maar ook nu besloten ze over! Anwar verdedigde dan slecht, hij wou terugspelen op Cherif maar die stond 10 meter aan de andere kant en de bal ging via de paal naast!In minuut 74 kwamen Aymane en Taha erin voor Nelson en Cherif! Sami E kon dan diep gaan maar de doelman passeren zat er niet in! Broechem haalde weer uit maar Cherif duwde de bal onder de lat weg! Helemaal op het einde gaven we nog meer weg, eerst verdedigd Taha slecht uit en 0-4! Even later doet Sadek het ook en 0-5!