De volgende wedstrijd uit op Cantincrode!

V: Stan - Eroll - Sid - Sadek
M: Noeri - Nelson - Aymane
A: Cherif - Fabrizio - Sami
Milan en Anwar waren de vervangers.

Na 4 minuten was het al raak! Noeri stuurde Cherif weg en hij rondde goed af, 0-1! Cantincrode was toch niet aangeslagen! Ze probeerde van ver maar Ensar redde mooi! In minuut 9 kwamen ze weer, nu met een lage schuiver maar Ensar redde! Eroll liet even later zijn man lopen maar nu trapte hij voorlangs! In de 12de minuut kon Sami doorgaan op de flank, hij kreeg de bal voor maar de poging van Cherif werd onschadelijk gemaakt! Even later moet Ensar terug redden op een schot! Noeri kon dan een vrije trap van Sid verlengen maar los in de handen van de doelman! Cantincrode speelde goed mee maar bij de volgede poging trapten ze over! Helemaal op het einde van dit kwart ging Fabrizio een gewoon duel aan en kreeg daarvoor geel!

2)D: Ensar
M: Milan - Anwar - Noeri - Sami
A: Cherif - Fabrizio

We gingen nu spelen in een 4-4-2 opstelling! Fabrizio kon onmiddelijk doorgaan, hij passeerde de doelman maar trapte in het zijnet! De scheids steelde de show! Cantincrode probeerde nu vanop afstand maar in de handen van Ensar! Daarna trapten ze over! We liepen soms toch wat achter de bal aan! In minuut 12 kreeg Cantincrode geel na ook een gewoon duel! De vrije trap die daarop volgde werd door Sadek binnen getrapt, 0-2! Cantincrode bleef komen, nu haalde ze weer uit en Ensar redde mooi! Ze waren beter dan wij maar scoren lukte niet! Zelfs voor een lege goal werd de bal over geknalt!

3)D: Ensar
V: Stan - Noeri - Sid - Sadek
M: Nelson - Anwar - Aymane - Sami - Milan
A: Cherif

Nu gingen we over in een 4-5-1 systeem! Onmiddelijk ging Cherif diep, de doelman kwam uit zijn 16  en hield de bal met de handen tegen, rood! Sid nam de vrije trap maar de doelman redde mooi! In minuut 46 onderschepte Sadek een bal en hij trapte op de doelman! Noeri begin dan een trekfout Waarvoor hij geel kreeg! Met een vrije trap vond Cantincrode de vrije man aan de tweede paal maar deze trapte over! Voor de rest was het stil dit kwart!

4)D: Ensar
V: Stan - Eroll - Noeri - Sadek
M: Nelson - Sid - Aymane
A: Cherif - Sami - Fabrizio

Cantincrode begon het felst! Ze probeerde van ver maar naast! In de 63ste minuut stuurde Sid Cherif diep, deze passerde de doelman en 0-3! Cherif kreeg dan ook nog geel! In minuut 70 probeerde Cantincrode weer maar nu stond de lat in de weg! Milan en Anwar kwamen er dan in voor Sami en Nelson! Weer Cantincrode en weer trapten ze op de lat! dan ging Sadek met een speler van Cantincrode in de clinch, ze kregen allebei niets tot onze verbazing! Fabrizio probeerde dan vanaf de zijkant maar de doelman redde simpel! Een speler van Cantincrode kreeg nog geel! Helemaal op het einde ging Cherif nog door en 0-4!