1)D: Stef
V: Stan - Taha - Sid - Sadek
M: Aymane - Noeri - Zineddine - Sami
A: Milan - Cherif

We starten in een 4-4-2! De eerste 13 minuten was er niets te noteren, de bal ging centraal over en weer zonder kansen! In minuut 14 dribbelde Sami goed en legde af voor Milan maar zijn schot werd afgeblokt, de bal viel in de voeten van Noeri maar deze knalde over! Even later probeerde Noeri vanaf de zijkant maar nu trapte hij voorlangs!

2)D: Stef
V: Stan - Eroll - Sid - Sadek
M: Zineddine - Nelson - Sami
A: Badr - Anwar - Cherif

Onmiddelijk stuurde Bacwalde een diepe bal, Stef kwam uit maar moest de bal lossen onder druk van de spits maar zijn voorzet ging voorlangs! Dan kon Cherif uithalen maar op de doelman! Bacwalde kreeg dan een vrije trap maar ze schoten zwak op Stef! Dan verloor Stan eens zijn duel op de flank maar Bacwalde knalde wild over! Zineddine ging dan door op de flank, hij dribbelde 2 man en gaf voor, Cherif moest maar binnen tikken aan de tweede paal maar hij trapte naast! Noeri kwam er dan in voor Zineddine die last had! De scheids zei dat hij er terug op mocht! In minuut 31 trapte Nelson op de paal, de terugkerende bal werd door Cherif naast getrapt! Sid stuurde dan Cherif weg maar deze botste op de doelman! Zowel Cherif en Anwar legde de bal terug zodat Nelson kon trappen maar hij trapte naast! Ook Badr kon uithalen maar voorlangs! Helemaal op het einde van dit kwart ging Noeri alleen door maar zijn schot ging over!

3)D: Stef
V: Stan - Eroll - Sid - Milan
M: Noeri - Taha - Sami
A: Cherif - Zineddine - Aymane

We kregen een vrije trap op een leuke plek maar we verknoeiden die met het opzij leggen! Sid verloor dan ook eens een duel achteraan maar Bacwalde trapte van ver wild over! In minuut 44 kreeg Eroll geel na een tackle! De vrije trap eindigde in de handen van Stef! Nu stuurde Zineddine Cherif diep maar hij besloot naast! Ook Milan probeerde van ver zonder succes! Dan ging Cherif weer diep op de flank, hij probeerde 2 maal voor te zetten en plots kwam de bal bij Noeri maar hij trapte over! In de 51ste minuut moesten Sid en Zineddine van positie wisselen! Bacwalde kreeg dan een corner en de bal werd nipt naast getikt! In minuut 54 wisselden Cherif en Aymane van positie! Sid miste dan (helemaal alleen voor doel) de bal dus weer kans weg! Het laatste wapenfeit was voor Sid maar hij trapte op de doelman!

4)D: Stef
V: Milan - Taha - Eroll - Sadek
M: Badr - Anwar - Sami
A: Aymane - Sid - Cherif

Onmiddelijk kreeg Bacwalde een vrije trap aan de zijkant van het veld maar ze trapten die in de handen van Stef! In de 63ste minuut kreeg Taha rood nadat hij een doorgebroken speler zou gepakt hebben (er was wel een mooie duik bij)! In minuut 67 stuurde Cherif zichzelf diep en deze werd wat foutief gestopt en de scheids ging er niet op in! Sadek klaagde en kreeg geel, hij zei nog iets en hij kreeg zijn tweede geel en dus rood! Aymane kwam er dan af voor Noeri! Even later weer geel voor Bacwalde! Ook Noeri kreeg in de 70ste minuut geel na een trekfout! Noureddine werd dan kwaad op Noeri (zou niet genoeg moeite doen) en haalde hem eraf voor Stan! Sami kon dan doorgaan maar niemand was mee zodat de kans verkeken was! Toch ging Cherif in minuut 75 weer diep en ditmaal lukte het wel, 0-1! Zineddine kwam er dan in voor Badr! Bacwalde kreeg dan een vrije trap net aan de 16 maar Stef redde! Cherif ging weer diep maar hij trapte te zwak op de doelman! En dan in minuut 78 kregen we de bal niet weg en 1-1! Cherif ging nog één keer diep maar hij zat door zijn beste krachten door!