We gingen naar ginder met een klein hartje! Geen doelman dus afwachten!

V: Anwar - Eroll - Taha - Anass
M: Stan - Mustafa - Noeri
A: Sami E - Rayan - Cherif
De vervangers waren Aymane, Nelson en Sadek.

1)Lyra Lierse begon het vinnigst. Wij hadden precies wat angst. Lyra trapte vanop afstand maar dit was recht op Sid. In minuut 5 werd Cherif diep gestuurd maar hij botste op de doelman. Dit gaf ons vertrouwen. En in minuut 8 kwamen we zelfs op voorsprong, Sami E ging iedereen voorbij en trapte op de doelman maar Rayan kon de terugkerende bal binnen werken, 0-1! Achteraan was het wat zoeken in het begin maar Eroll stond zijn man!

2)Geen wissels na 20 minuten! Dus bleef alles hetzelfde! Onmiddelijk werd Rayan diepgestuurd en hij was sneller dan zijn verdediger en 0-2. Dan probeerde Noeri van ver maar dit was iets te zwak. Even later vond Cherif Rayan, die sterk zijn lichaam zette, en 0-3! Rayan werd ook nog een paar keer afgefloten voor buitenspel. En dan keken we toe, met een inngooi vonden ze de vrije man en deze knalde hard binnen via de paal, 1-3! Een minuut later ging Lyra Lierse door via de flank, Anass wou de voorzet blokkeren maar de bal ging ongelukkig aan de eerste paal binnen, 2-3! Weer werd Cherif diepgestuurd maar weer redde de doelman. Lyra Lierse probeerde van ver maar over. In de 38ste minuut moest Anass geblesseerd naar de kant en Sadek was zijn vervanger.

3)D: Mustafa
V: Nelson - Eroll - Sadek - Taha
M: Sid - Noeri - Aymane

Mustafa ging nu in doel staan.Lyra Lierse probeerde maar recht op Mustafa. Ook Sami E kon aanleggen maar op de doelman!. Cheriff ging dan door, gaf voor maar Rayan tikte naast. Achteraan won Taha dan een duel, stuurde Cherif diep en hij vond de vrijstaande Rayan en 2-4. Lyra Lierse ging nu door maar Mustafa bracht redding. Na een corner haalde een speler van Lyra Lierse uit met een retro maar deze ging over. Dan liet Sadek zijn man lopen, eerst redde Mustafa nog maar in de herhaling werd gescoord, 3-4. Het was echt spannend. Lyra Lierse probeerde weer vanop afstand maar naast. In de laatste minuut van dit kwart stuurde Eroll Sami E diep en werkte af, 3-5.

4) Geen wissels , alleen Aymane en Sami E wisselde van positie.Sami E trapte een vrije trap van ver op de doelman.Weer kon Rayan doorgaan maar de doelman passeren zat er niet in. Met nog 10 minuten te spelen kwam Lyra Lierse terug tot 4-5. Spannend.Rayan kon weer diep gaan maar weer lag de doelman in de weg. Lyra Lierse probeerde weervan ver maar over! In minuut 72 kwam Stan er in voor Noeri. Lyra Lierse wou nu  de gelijkmaker maken maar Mustafa redde goed. Even later ging Rayan weer diep, in plaats van zelf te gaan gaf hij de bal opzij en weg kans. Dan veroverde Sid de bal centraal op het veld, hij vond de vrijstaande Rayan en 4-6. Lyra Lierse probeerde nog van ver maar niks. In de laatste minuut kon Sami E doorgaan en lobte de bal over de doelman en 4-7. Goed gespeeld jongens.