V: Stan - Taha - Eroll - Sadek
M: Nelson - Noeri - Sid - Fabrizio
A: Milan - Cherif
Sami, Aymane, Badr en Zineddine waren de vervangers!

We starten in een 4-4-2 systeem!In minuut 2 kon Noeri trappen maar legde de bal af naar de zijkant (naar Fabrizio) maar deze trapte voorlangs! Dan een eerste uitbraak van Hooikt, een bal over onze verdediging waar Eroll iets te traag op reageerde en het werd goed uitgespeeld, 1-0! Nu probeerde Sid vanop afstand maar zijn poging werd geblokt! Weer zo een uitbraak van Hooikt met een snelle speler maar nu kon Stef de voorzet pakken! In de 12de minuut gaf Stef de bal richting Eroll maar deze was er een paar meter naast en in de voeten van Hooikt maar ze profiteerden er niet van! Fabrizio kon dan doorgaan op de flank, bracht de bal voor, eerst trapte Cherif op de doelman en daarna trapte Milan op een verdediger! Cherif vond dan de vrijstaande Fabrizio maar hij trapte naast! Helemaal op het einde van het eerste kwart kon Fabrizio na een mooie 1-2 met Milan doorgaan maar hij botste op de doelman!

2)D: Stef
V: Stan - Taha - Zineddine - Sadek
M: Sid - Noeri - Badr
A: Aymane - Cherif - Sami

Nu schakelden we over in 4-3-3! Onmiddelijk kon Sami de bal voorgeven maar de doelman was iets sneller op de bal dan Cherif! In minuut 24 kregen we een vrije trap iets over de middenlijn, Zineddine zette achter de bal en trapte via de lat binnen, 1-1! Hooikt probeerde maar hun poging was te zwak! Dan ging Cherif door, hij bleef iets te lang kappen zodat hij geen kracht meer had om af te werken! Even later ging hij opnieuw door, vond de vrijstaande Badr maar hij besloot op de doelman! In de 32ste minuut ging Cherif weer diep, ging voorbij de doelman maar verloor hierbij de bal! Dan kwam Hooikt nog is, Stef twijfelde bij uit te komen maar ze trapte voorlangs! Een paar minuten voor rust stuurde Cherif Sami weg en deze ging voorbij de doelman en 1-2! Maar een paar seconden later was het al 2-2, we waren nog niet bij de les en werden gepakt! 2-2 was de ruststand!

3)D: Stef
V: Milan - Zineddine - Eroll - Sadek
M: Sid - Nelson - Badr
A: Aymane - Fabrizio - Sami

Hooikt probeerde onmiddelijk met hun snelle speler diep te sturen maar zonder succes! In minuut 45 dribbelde Badr goed en kreeg de bal tot bij Fabrizio die naast trapte! Sami kon dan uithalen maar de doelman redde! Ook Eroll probeerde nu van ver maar recht op de doelman! Even later kon Sami een uittrap onderscheppen maar hij kon de doelman niet passeren! Na een mooie 1-2 tussen Aymane en Fabrizio kon Fabrizio voorzetten maar Sami schoot naast! Dan dacht Sami ik trap nog is op doel en de doelman liet de bal tussen handen en benen binnen gaan, 2-3!

4)D: Stef
V: Milan - Taha - Eroll - Sadek
M: Stan - Noeri - Zineddine
A: Sami - Cherif - Fabrizio

Cherif ging onmiddelijk door maar in plaats van te trappen bleef hij kappen en weg kans! Noeri kreeg dan geel maar de vrije trap tegen eindigde in de handen van Stef! Dan krgen we een vrije trap die Sadek nam maar op de doelman! Fabrizio ging dan diep maar de keeper redde! In minuut 69 ging Cherif door, hij werd hard aangepakt maar bleef overeind en trapte binnen, 2-4! Dan gingen Milan, Sami, Eroll en Fabrizio eraf voor Badr, Nelson, Sid en Aymane! In minuut 74 kregen we na een fout op Cherif een vrije trap rechts op het veld, Sadek draaide die er lekker in, 2-5! Hooikt probeerde ook nog maar over! In de 78ste minuut kreeg de dribbelende Cherif de bal tot bij de vrijstaande Badr en 2-6! Het ging nu snel! Nu ging Cherif weer diep, de doelman liet de bal gaan en Cherif had maar binnen te tikken, 2-7! Helemaal in het slot ging Cherif weer diep en werd in de 16 neergelegd, penalty! Stef trapte de bal hoog binnen, 2-8! Proficiat jongens!