V: Kanvaley - Aaron - Paa Yaw - Sami
M: Georgi - Soufiane - Moises
A: Hamza - Emile - Jef
Rayan, Arneil, Kamil en Mustafa waren de vervangers!

Na drie minuten trapte Georgi een eerste keer naar doel maar naast! Er kwamen niet al teveel kansen! Zo stuurde Emile Mustafa diep maar hij besloot in het zijnet! Na 10 minuten kon Hamza doorgaan op de flank, hij zette goed voor naar Emile maar hij trapte op de doelman! Tor Deurne kwam niet verder dan een voorzet die in Stef zijn handen belandde! Nog 1 keer waren we gevaarlijk, Hamza draaide goed maar de doelman haalde de bal uit de hoek!

2)D: Stef
V: Mustafa - Aaron - Paa Yaw - Sami
M: Georgi - Soufiane - Kamil
A: Hamza - Emile - Arneil

In de eerste seconden kon Hamza de doelman dribbelen maar dan treuzelt hij iets te lang zodat de doelman terug kon komen! Paa Yaw laat dan zijn man gaan maar hij keert terug om de bal te ontzetten! En dan in minuut 27, Mustafa speelt de bal centraal in de voeten van Tor Deurne en met 1 pas zetten ze hun spits voor Stef en 0-1! Een minuutje later probeerde Mustafa zelf maar de bal ging rakelings naast! Dan ging Hamza door op snelheid, de verdediger taklede op bal maar nam ook Hamza mee en de scheids gaf penalty! Ook geel voor Tor Deurne! Hamza ging achter de bal staan en 1-1! Dan kon Arneil uithalen maar de doelman ging goed plat! Even later kon Arneil voorzetten maar Hamza kopte op de doelman! Een vrije trap van Soufiane ging recht op de doelman, toch moest deze de bal lossen maar niemand van ons volgde! Georgi ging dan door maar hij trapte naast! Emile stuurde dan Mustafa weg maar ook hij kon de doelman niet passeren!

3)D: Stef
V: Aaron - Paa Yaw - Kanvaley
M: Mustafa -Georgi - Kamil - Rayan - Arneil
A: Emile - Hamza

We gingen nu iets anders spelen! En in minuut 42 kon Hamza trappen en 2-1! Ook Emile probeerde maar de bal ging via een verdediger naast! Weer kon Emile trappen maar hij legde af voor Arneil die niet goed wist wat te doen! Hamza kreeg dan wat ruimte op de flank en gaf  voor maar Emile mistte zijn controle! Dan nam Kamil een corner en Georgi kon koppen maar naast! Weer kon Georgi aanleggen maar nu tikte de doelman de bal onder de lat weg! Weer een corner van Kamil en nu schilderde hij de bal op het hoofd van Hamza en 3-1! Tor Deurne kon nog eens dreigen met een vrije trap maar die kwam tegen de paal! De volgende corner van Kamil werd weggebokst!

4)D: Stef
M: Mustafa - Georgi - Kamil - Moises - Jef
A: Rayan - Hamza

Stef verkeek zich onmiddelijk op een hoge bal en de spits mist omdat hij naar zijn goede voet zoekt en zo naast schiet! Kamil kon dan aanleggen maar de doelman kon de bal wegboksen, de bal viel voor Moises (die ook niet met links wou trappen) maar buitenkant rechts en naast! Weer kon Georgi aanleggen maar weer haalde de doelman de bal onder de lat weg! In de 71ste minuut mocht Hamza gaan rusten en Soufiane was zijn vervanger! Georgi kon dan een corner van Soufiane net niet afronden! Ook Tor probeerde nog van ver maar naast! Sami kwam er dan nog in voor Aaron! We kregen nog een vrije trap net buiten de 16 maar Soufiane trapte over!