V: Mustafa - Paa Yaw - Kanvaley - Sami
M: Georgy - Aaron - Moises
A: Hamza - Soufiane - Yassir
Ayman, Arneil, Kamil en Jef waren de vervangers!

In de 3de minuut werd Hamza diep gestuurd maar hij miste zijn controle! Even later dreigde Antonia met een corner, Stef bokste de bal weg maar via een verdediger werd een corner toegestaan! Een hoge bal naar Yassir werd goed aangepakt maar zijn schot werd door de doelman gepakt! In minuut 9 kwam Antonia, eerst redde Stef het schot maar de spits was het snelst bij de gelostte bal en 1-0! Dan stuurde Soufiane Yassir diep maar hij besloot op de doelman! Even later kreeg Yassir weer de kans maar ook nu weer redde de doelman! In de 12de minuut kon Hamza van kortbij binnen koppen na een voorzet van Moises, 1-1! Nu stuurde Hamza Yassir weg maar hij besloot voorlangs! Antonia trapte een vrije trap nog naast! Het was echt een slecht veld waar voetballen onmogelijk was!

2)D: Stef
V: Mustafa - Paa Yaw - Kanvaley - Aaron
M: Georgy - Soufiane - Kamil
A: Jef - Arneil - Yassir

Na een paar seconden kregen we een vrije trap ver van doel! Soufiane nam hem en trapte ineens! De bal ging over of in het doel! De scheids zei eerst doelpunt maar na protest van Antonia zei hij dat de bal naast was gegaan! Yassir werd weer diep gestuurd en trapte ineens op de doelman! Bij een diepe bal van Antonia bleef Stef treuzelen en kwam te laat uit maar de lobbal ging ver naast! Nadat de scheids keeperbal gaf in plaats van een corner ging Yassir verhaal halen en hij kreeg geel! In minuut 33 kregen we weer een vrije trap van ver, Soufiane trapte weer juist onder de lat en 1-2! Even later trapte Soufiane weer een vrije trap maar nu redde de doelman! Na een korte corner kon Yassir aanleggen maar naast! Na een kleine trekfout van Georgy kreeg hij ook geel! We gingen rusten bij 1-2!

3)D: Stef
V: Mustafa - Paa Yaw - Kanvaley - Ayman
M: Georgy - Kamil - Soufiane
A: Jef - Yassir - Sami

Paa Yaw werd zwaar getackeld voor zijn eigen 16 maar de scheids liet begaan! In minuut 44 stuurde Soufiane Jef weg, zijn voorzet werd met de hand tegen gehouden, penalty! Yassir nam hem en 1-3! Soufiane kon dan aanleggen maar hij gaf de bal voor en Sami kon net niet afronden! Yassir legde even later de bal goed af voor Soufiane maar zijn trap werd door de doelman mooi uit zijn doel gesaved! Weer een mooie draai van Soufiane langs de lijn werd door de doelman gered! Sami verliest dan de bal en Antonia kon doorgaan maar trapte ver naast! En dan kreeg Yassir een tweede gele kaart en dus rood! (minuut 55) Antonia probeerde nog maar zonder succes!

4)D: Stef
M: Moises - Soufiane - Kamil
A: Hamza - Arneil

Soufiane kreeg de bal voor met een vrije trap maar niemand kon erbij! Antonia probeerde dan van ver maar over! In minuut 62 kon de spits van Antonia de bal aannemen en hij kapte zich vrij en trapte in de kruising, 2-3! Achteraan kregen we de bal soms slecht weg maar dat werd niet afgestraft! Hamza kreeg dan geel na een harde tackle in de 16 van Antonia! In minuut 70 kwamen Georgy en Aaron erin voor Ayman en Soufiane! Na een mooie voorzet van Antonia kregen ze een vrije kopkans maar deze ging over! Stef redde dan het volgende schot van Antonia! Na een fout op Aaron kreeg Antonia geel! Arneil trapte een vrije trap nog naast! Jef kwam er dan nog in voor Hamza! In de 78ste minuut ging Kamil en zijn tegenstrever in duel en dit kostten beiden geel! Antonia kreeg nog geel en ook Moises die de bal nog wegtrapte na buitenspel kreeg nog geel!