Een wedstrijd uit bij Oxaco voor de titel!

V: Stan - Noeri - Zineddine - Milan
M: Taha - Lionel - Badr
A: Nelson - Sid - Cherif
Sami, Aymane en Sadek waren de wissels!

Nelson kon schieten maar zijn schot werd afgeblokt! Noeri vond dan met een corner Sid die de bal eerst kon controleren en binnen trappen, 0-1! Lionel werd dan diep gestuurd maar knalde over! Oxaco kwam dan ook is piepen maar ze kopte naast! Dan kon Lionel weer voorzetten of schieten maar het was iets tussenin en de bal botste tegen de paal! Cherif bracht dan mooi voor maar Sid miste zijn kopbal! Lionel stuurde dan Sid diep, hij lobte over de doelman maar ook naast doel! Lionel kon dan weer uithalen maar op de doelman! Oxaco stuurde dan een diepe bal maar de spits miste doel! In minuut 15 kon Cherif doorgaan en hij werkte af, 0-2! Nu kon Lionel weer uithalen maar over! Stef trapte dan slecht uit maar Oxaco trapte over! In de laatste seconden van dit kwart veroverde Lionel de bal en werkte af, 0-3!

2)D: Stef
V: Stan - Taha - Zineddine - Sadek
M: Noeri - Sami - Lionel
A: Cherif - Sid - Aymane

Cherif vond onmiddelijk Sid maar hij trapte naast! In minuut 22 kon Sid weer doorgaan en hij werkte goed af, 0-4! Oxaco probeerde ook maar hun schot was veel te zwak! Lionel kon dan doorgaan op de flank, hij draaide naar binnen en schoot raak, 0-5! Nu kopte Sid een corner van Noeri over! Aymane kon dan aanleggen vanaf het penaltypunt en hij trapte paal binnen, 0-6! Wat later ging Cherif door, hij bracht voor en Aymane tkte binnen, 0-7! Oxaco kwam dan, maar Stef redde de bal uit de hoek! Daarna kon Oxaco weer alleen op Stef afgaan maar nu redde hij met de voet!

3)D: Stef
V: Milan - Taha - Zineddine - Sadek
A: Nelson - Badr - Aymane

Badr krijgt een schietkans maar op de doelman! Ook Aymane legde aan maar naast! Lionel kreeg dan de bal in het midden van het veld, hij zag dat de doelman wat ver uit zijn doel stond en lobte, 0-8! Oxaco kon dan doorgaan maar ze trapte voorlangs! Nu kwam Oxaco weer maar Stef ging goed plat! Ook Zineddine liet zijn man nu gaan maar Stef redde de meubelen! Noeri kreeg dan een mooie schietkans, eerst trapte hij op de doelman en de volgende poging ging op de paal! Lionel stuurde dan Sami diep maar de doelman kon de bal in corner duwen! Oxaco probeerde nog een eerredder te vinden maar zonder succes!

4)D: Stef
V: Milan - Stan - Noeri- Sadek
M: Sami - Aymane - Badr

Sadek tackelde onmiddelijk een doorgebroken speler maar Oxaco trapte ver over! Sami kon dan doorgaan, hij bediende Sid die over knalde! In minuut 65 kwam Lionel erin voor Noeri! Sid was dan sneller op de bal dan de doelman, hij kreeg de bal tot bij Nelson die rustig binnen trapte maar Cherif duwde de bal voor zeker te zijn in doel maar hij stond buitenspel! Achteraan liet Stan zijn man gaan en nu werkte hij wel af, 1-8! Nu probeerde alleen Oxaco maar weer kon Stef redden! Plots kon Nelson weer diep gaan maar hij trapte voorlangs! Oxaco ko dan de bal rustig controleren in de 16 en een hoek uitkiezen, 2-8! Sami zag dan de vrijstaande Cherif, deze legde af voor de mee opgekomen Milan en 2-9! Dus weer een grote overwinning en jawel KAMPIOEN!