V: Fedor (U15) - Noeri - Paa Yaw (U17a) - Anwar
M: Nelson - Sami B (U17a) - Moises (U17a)
A: Cherif - Sid - Kaito (U15)
Stan, Sami E, Nouamane (U15) en Almani (U15) waren de vervangers!

Onmiddelijk kon Moises doorgaan maar hij trapte via een verdediger naast! Dan kregen we niet  veel kansen! Pas in minuut 9 konden we nog eens dreigen met een vrije trap net buiten de 16 maar Moises trapte op de doelman! Een minuut later ging Cantincrode door, Cherif wou mee verdedigen maar hij keek helemaal niet naar de bal en pakte de aanvaller in onze 16! De scheids liet verrassend begaan en daar hadden we toch wat geluk! Aan de overzijde werd Moises weer diep gestuurd maar ook nu trapte hij op de doelman! Sami B trapte dan een vrije trap hoog over! In de 16de minuut ging Cherif door, hij bezorgde de bal tot bij Sid die met een mooie beweging 2 man passeerde en 0-1! Een minuutje later ging Cherif door aan zijn kant, gaf voor en Sid rondde af, 0-2!

2) D: Ensar
V: Stan - Noeri - Paa Yaw - Almani
M: Nouamane - Sami E - Moises
A: Cherif - Sid - Sami B

Moises kon na een één twee met Sami afronden, 0-3! Dan kon Sami E aanleggen maar de keeper redde! Even later kon Cherif trappen maar naast! In de 27ste minuut ging Moises weer door, hij trapte op doelman die de bal moest lossen en Sid was er het snelst bij, 0-4! Twee minuten later ging Moises weer door en nu passeerde hij de doelman wel, 0-5! In minuut 30 stuurde Moises Sami B diep, hij besloot op de doelman die weer moest lossen en Sid was weer het snelst bij de bal, 0-6! In minuut 32 haalde Sami E uit, de doelman liet de bal los en nu stond Cherif vlakbij en 0-7! Dan ging Sami B door op de flanken kapte naar binnen, hij haalde uit in de korte hoek en trof de paal! Cherif kreeg in minuut 35 met een lage schuiver de bal tot bij Sid en 0-8! Nu stuurde Nouame Moises diep en deze besloot over! Vlak voor de rust kon Nouamane uithalen maar de doelman kon de bal uit de hoek grabbelen!

3)D: Ensar
V: Stan - Fedor - Noeri - Anwar
M: Sami E - Nouamane - Almani
A: Nelson - Moises - Kaito

Het tempo ging eraf! Sami E nam een vrije trap aan de zijkant maar de doelman pakte! Pas in minuut 53 kon Sami E diep gaan maar de verdediger was net op tijd terug om de bal uit de voeten van Sami te tackelen! Na een korte corner kapte Nouamane naar binnen en hij schoot hoog over! Fedor gaf dan de bal achterin eens weg maar Cantincrode trapte hoog over! Nouamane kreeg het nog aan de stok met Cantincrode maar geslagen werd er juist niet!

4) D: Ensar
V: Nelson - Sid - Fedor - Anwar
M: Almani - Sami E - Paa Yaw
A: Sami B - Cherif - Kaito

Sami B trok onmiddelijk naar voor, hij zette voor en Kaito duwde binnen, 0-9! Cherif veroverde dan de bal maar trapte op de doelman! Paa Yaw en Sami E moesten er dan af voor Noeri en Nouamane! Sami ging weer door op de flank, gaf voor en Anwar probeerde ineens te trappen maar hoog over! Sami kon nog tweemaal uithalen maar telkens naast! Ook Noeri probeerde nog maar voorlangs!