V: Stan - Zineddine - Fedor - Milan
M: Nouamane - Sami - Aymane
A: Nelson - Anwar - Cherif
Noeri, Sid en Sadek waren de vervangers!

Stan was de eerste die een bal tussen de palen kreeg maar wel los op de doelman! Dan kwam Cantincrode maar ze schoten hoog over! Een corner van Nouamane draaide door de wind achter het doel! Cherif zette zich dan door, kon voorzetten maar Nelson besloot veel te zwak op de doelman! In de 16de minuut kon Sami aanleggen, de doelman probeerde nog maar was geklopt, 1-0!

2)D: Manuel
V: Stan - Zineddine - Fedor - Sadek
M: Noeri - Sami - Aymane
A: Nelson - Sid - Cherif

Cantincrode ging dan door op de flank, hun voorzet ging aan iedereen voorbij! In minuut 30 gooiden we snel in, de bal kwam bij Noeri die eerst controleerde met de dij en dan heerlijk in de verste hoek binnen trapte, 2-0! Maar een minuutje later kregen we een corner tegen, iedereen van ons keek ernaar en we lieten ze vrij binnen koppen, 2-1! Dan was Stan wa te laat maar Manuel bracht redding! Fedor wou dan de bal laten voor Manuel maar ze twijfelden beide, zo kon de spits met de bal gaan lopen maar Manuel kon hem nog buiten werken! Weer kon Sami uithalen maar naast! Nelson ging dan zijn man voorbij maar spijtig genoeg trapte hij naast! Sid onderschepte dan de bal maar hij besloot op de doelman! Cantincrode probeerde ook nog maar naast!

3)D: Manuel
V: Anwar - Zineddine - Fedor - Sadek
M: Noeri - Nouamane - Sami
A: Milan - Sid - Cherif

Milan kreeg dan een kans om te trappen maar legde af voor Sid die werd afgeblokt! De volgende poging van Milan werd gemakkelijk gepakt! In minuut 46 kregn we een corner, Noeri bracht voor en Sid kopte staalhars binnen, 3-1! De doelman van Cantincrode pakte dan een terugspeelbal, een onrechtstreekse vrije trap die we heel slecht uitvoerde enzo werd die poging afgeblokt! Cherif hield dan de bal binnen, kapte naar binnen maar de bal ging iets te ver van de voet zodat de doelman van Cantincrode kon tussen komen, Cherif ging nog even door en botste op de doelman en kreeg daarvoor geel! Sid dribbelde zich dan vrij maar besloot op de doelman!

4)D: Manuel
V: Stan - Zineddine - Noeri - Sadek
M: Anwar - Sami - Aymane
A: Milan - Sid - Nelson

Sid werd onmiddelijk hard onderuit gehaald, geel voor Cantincrode! Sadek begon dan te klagen en bleef doorgaan zodat hij ook geel kreeg! De vrije trap die daaruit volgde werd door Sid naast getrapt! Weer kon Sid uithalen maar over! In minuut 65 moest Stan vervangen door Nouamane! Twee minuten later haalde Cantincrode de achterlijn en gaven voor en 3-2! In 69ste minuut kwam Fedor erin voor Zinedine! Noeri kreeg nog geel voor tijd te trekken! Sami kon nog uithalen maar op de doelman!