Datum

21 januari 2023 16:45

Accommodatie

Sportlandschap Mortsel

Het veld was aan de zijkant bevroren, de scheidsrechter liet uiteindelijk spelen! Taha werd bij de opwarming boos en ging door!

1)D: Manuel
V: Anwar - Eroll - Noeri - Milan
M: Stan - Sid - Sami
A: Aymane - Fabrizio - Cherif
Badr, Nelson en Sadek waren de vervangers!

De eerste minuten was het wat zoeken! De koude en de staat van het veld deden blijkbaar niet goed! In de 6de minuut kon Sid eens op doel trappen maar recht in de handen van de doelman! Pas in minuut 11 kwam Deurne eens! Eroll werd voorbij gelopen en Manuel vloog met 2 voeten vooruit op de bal (gelukkig) maar duwde die zo in de voeten van Deurne en 0-1! Even later vond Aymane de vrijstaande Sami maar hij trapte recht op de doelman! In minuut 17 moesten Aymane en Cherif van kant wisselen! Dan ging Sami door met te dribbelen, hij zocht de één-twee met Fabrizio waardoor hij buitenspel liep als hij be bal terugkreeg en hij scoorde ook nog! In het slot van dit kwart verloor Eroll de bal in de eigen 16 maar Sid was op tijd terug om het schot van Deurne te blokkeren!

2)D: Manuel
V: Stan - Eroll - Noeri - Sadek
M: Nelson - Sid - Sami
A: Cherif - Fabrizio - Badr

Cherif werd onmiddelijk op de flank diepgestuurd, hij kon voorgeven en via de doelman en een verdediger kwam de bal tot bij Fabrizio die niet twijfelde, 1-1! Even later stuurde Eroll Cherif weer diep en hij passeerde de doelman maar verloor ook de bal! Ook Sid kon trappen van ver maar naast! Nu kon Sami aanleggen maar ook hij miste het doel! Cherif stoorde dan goed en veroverde de bal, hij gaf deze aan Fabrizio die zich verslikte in het leer! De scheids floot 3 minuten te vroeg rust, hij had het ook koud!

3)D: Manuel
V: Anwar - Noeri - Eroll - Milan
M: Sid - Sami - Aymane
A: Cherif - Badr - Sadek

Sid kon aanleggen maar hij trapte los op de doelman! Een paar minuten later, minuut 44 om juist te zijn, haalde Sid weer uit en nu verdween de bal in de benedenhoek, 2-1! Dan werd Badr diepgestuurd en hij werd foutief gestopt op de rand van de 16 maar de scheids legde hem erbuiten! De vrije trap van Sami kwam in de handen van de doelman terecht! Ook Deurne probeerde maar hun voorzet werd door Manuel weggebokst! Cherif ging dan weer diep op snelheid, legde terug tot bij Anwar en die bereikte Badr met zijn voorzet maar zijn poging ging naast! De laatste kans in dit kwart was voor Deurne maar ze schoten recht op Manuel!

4)D: Manuel
V: Stan - Eroll - Noeri - Milan
A: Fabrizio - Cherif - Badr

Onmiddelijk ging Cherif diep, hij kreeg de bal tot bij Fabrizio en deze stond oog in oog met de doelman maar trapte er los op! Dan minuut 63, een bal uit onze verdediging naar Sid die veel te zwak kaatste en zo onderschepte Deurne de bal en 2-2! In minuut 67 kon Fabrizio aan leggen maar zijn schot was veel te zwak om gevaarlijk te zijn! En minuut 70, op de bank waren ze bezig om te wisselen en ondertussen liep op het veld veel fout en 2-3!  Aymane, Sadek en Anwar kwamen erin voor Stan, Badr en Milan! Weer leden we daarop centraal balverlies maar Manuel pakte het schot! Deurne kon dan tweemaal op Manuel afgaan maar Manuel was telkens de baas! Dan ging Cherif weer in minuut 76 aan het dribbelen, de verdedigers duwden en trekten om hem omver te krijgen maar hij bleef op de been en kon zelfs de bal nog binnen duwen, 3-3! Dit was ook het laatste wapenfeit!