V:Anwar - Sezgin - Eroll - Rayan
M: Georgi - Sami - Moises
A: Aymane - Hamza - Cherif
Noeri, Lionel en Badr waren de wisselspelers!

Met een ingooi bereikte we Hamza, deze draaide goed weg en trapte, de doelman ging goed plat om de bal uit zijn doel te houden! Na een corner kon Hamza de bal net niet goed raken! In de 11de minuut kregen we een vrije trap net buiten de 16! Rayan nam hem en via een verdediger kwam de bal bij Cherif en 0-1! Minuut 15, Hamza rende achter een diepe bal aan! Deze leek veel te hard en ook de doelman van Vremde kwam uit voor de bal, Hamza was sneller op de bal en ging de doelman voorbij en trapte binnen, 0-2! Dan stuurde Sezgin Hamza diep maar nu werd zijn poging afgeblokt! Hamza vond even later de vrijstaande Cherif en hij scoorde ook  maar hij stond buitenspel! In de 19de minuut kreeg Vremde de bal , Stef stond wat ver een zijn doel en werd fantastisch gelobt, 1-2!

2)D: Stef
V: Georgi - Sezgin - Eroll - Rayan
M: Noeri - Sami - Badr
A: Lionel - Hamza - Cherif

Sezgin blesseerde zich onmiddelijk in een kopbalduel! Hij brak zijn neus en moest vervangen worden door Moises! In minuut 25 ging Lionel door op de flank, hij kapte naar binnen en bediende Georgi en 1-3! Nu kon Georgi aanleggen maar over! Dan ging Sami diep, hij hield de verdedigers goed af en trapte overhoeks binnen, 1-4! Dan kreeg Vremde een penalty na een heel klein foutje, 2-4! Rayan kon dan alleen op de doelman afgaan, hij botste erop en zo kwam de bal bij Cherif maar zijn poging werd ontzet! In minuut 34 kon Georgi voorzetten en Hamza kopte raak, 2-5!

3)D: Stef
V: Anwar - Noeri - Eroll - Rayan
M: Moises - Badr - Sami
A: Lionel - Hamza - Aymane

Na twee afgeblokte pogingen van Sami en Lionel kwam de bal bij Hamza die afrondde, 2-6! Eroll nam dan een vrije trap van ver maar los in de handen van de doelman! Met een corner bereikte Moises Lionel maar deze kopte in de handen van de doelman! Sami kon dan uithalen maar nu lag de keeper goed in de hoek! In minuut 56 kapte Sami zich mooi vrij en bediende Hamza en 2-7!

4)D: Stef
V: Georgi - Noeri - Eroll - Anwar
M: Moises - Sami - Badr
A: Lionel - Cherif - Aymane

Noeri stuurde met een lange bal Lionel weg, hij kapte naar binnen maar zijn schot werd afgeblokt! Nu werd Lionel diep gestuurd, hij was sneller op de bal dan de doelman, lobte erover maar een verdediger kon de bal nog van de lijn weghalen! De doelman had ondertussen Lionel foutief gestopt zodat we een penalty kregen! Stef kwam die nemen en trapte rustig in de hoek, 2-8! Sami kon dan weer gaan maar knalde over! Cherif kon dan trappen maar hij legde af voor Badr, deze gaf de bal terug en ondertussen kon de doelman tussenkomen! Moises bracht dan de bal voor met een vrije trap, Lionel kon deze rustig controleren en afwerken, 2-9! Moises werd dan nog vervangen door Rayan! Deze Rayan kreeg plots een kans maar botste op de doelman, de rebound was voor Cherif en 2-10! Lionel haalde dan nog uit maar bovenkant lat! Rayan tikte nog een mogelijkheid naast!