1)D: Sid
V: Stan - Eroll - Sezgin - Milan
M: Anwar - Sami - Aymane
A: Cherif - Moises - Sadek
Badr, Taha, Noeri( die veel te laat was) en Nelson waren de vervangers! Geen doelman dus moest Sid keepen!

Deurne ging door op de flank maar Sid kon de voorzet pakken! Sezgin ging dan naast de bal, hij keerde terug en tackelde hard maar op de bal! De speler van Deurne kwam daardoor hard ten val en moest vervangen worden! Even later gingen Sezgin en Eroll naast de bal maar gelukkig voor ons kon Sid wel redden! Dan probeerde Deurne het van ver maar Sid pakte! Minuut 14, we lieten Deurne gewoon doen en ze trapten in de hoek binnen, 1-0!

2)D: Sid
V: Stan - Taha - Sezgin - Noeri
M: Nelson - Sami - Aymane
A: Badr - Moises - Cherif

In de 24ste minuut moesten Badr en Cherif van kant wisselen! Moises stuurde in de 27ste minuut een perfecte dieptebal naar Cherif en deze werkte af, 1-1! Dan kon Noeri uithalen maar de doelman ging goed plat! Daarna probeerde Nelson maar over! Aan de overzijde redde Sid een poging van Deurne met de voet! Even later werd de poging van Nelson afgeblokt, de bal kwam bij Moises maar zijn poging ging naast! Cherif werd dan hard aangepakt maar de scheids liet begaan! Door slecht verdedigen kon Deurne trappen maar de paal stond in de weg! Deurne probeerde nog maar op Sid!

3)D: Sid
V: Stan - Eroll - Taha - Noeri
M: Moises - Aymane - Sami
A: Cherif - Sezgin - Nelson

Taha werd onmiddelijk uitgekapt maar Sid kon het schot redden met de voet! Dan kreeg Deurne een vrije trap maar die ging over! Sami kon dan uithalen maar de doelman ranselde de bal uit zijn doel! Nu probeerde Deurne weer van ver maar naast! Sami bracht de bal weer in de 16 en de doelman liet de bal door zijn handen glippen maar de bal ging naast! Noeri haalde dan uit van ver maar de doelman kon de bal onder de lat wegboksen! Sezgin kreeg dan de bal voor tot bij Sami, deze passeerde de doelman maar de verdediger kon de bal ontzetten! Sezgin nam nog een vrije trap net buiten de 16 maar los in de muur!

4)D: Sid
V: Anwar - Eroll - Noeri - Sadek
M: Taha - Badr - Sami
A: Cherif - Moises - Milan

Moises kon een voorzet van Noeri niet binnen koppen! Eroll kon een poging van Deurne afblokken! In de 65ste minuut  kreeg Sami de bal voor en Badr miste zijn kopbal maar de bal ging tegen de arm van een verdediger! Penalty! Moises nam hem en trapte in de hoek, 1-2! Sezgin kwam in de 70ste minuut voor Moises! Deurne probeerde weer van ver maar naast! In de 73ste minuut kwam Aymane voor Badr die gekwetst was! Aymane kon dan uithalen maar op de doelman! Sid speelde ook goed mee om de bal te ontzetten! Weer kon Deurne uithalen maar over! Cherif ging dan goed door en gaf voor maar Milan was te laat! Sezgin kreeg in minuut 78 geel! En als je dacht dat de wedstrijd gedaan was kreeg Deurne diep in blessuretijd nog een vrije trap! De bal kwam voor doel en met veel geluk (door tweemaal te koppen) viel de bal nog binnen, 2-2!