V: Stan - Noeri - Eroll - Anwar
M: Nelson - Sami - Aymane
A: Cherif - Sid - Sadek
Badr, Milan en Taha waren de vervangers!

In minuut 3 kon Sami doorgaan, hij kon trappen maar kapte terug en zo was de kans weg! Een minuutje later leden we balverlies juist buiten de eigen 16 en Groenenhoek trapte naar doel, Manuel stond een paar meter uit zijn doel en zag de bal over hem binnen gaan, 1-0! Sami vond dan de vrijstaande Aymane maar hij trapte ver naast! Na een korte corner kon Sadek uithalen, de verdediger kon de bal aan de eerste paal wegkoppen! Ook Noeri liet zich achteraan eens verrassen maar Groenenhoek trapte op Manuel! In minuut 11 kwam er weer zo een dieptebal van Groenenhoek over onze verdediging, Manuel riep en kwam uit maar miste de bal, Noeri wou de bal ontzetten maar trapte tegen de spits en de bal verdween in het eigen doel, 2-0! Een paar minuten later, minuut 13 om precies te zijn, stuurde Eroll Sid diep en deze krulde de bal mooi in doel, 2-1! Aan de andere kant kreeg Groenenhoek weer wat ruimte en hun schot werd door de spits vanuit buitenspel binnen geduwd! Dan ging Cherif weer door maar zijn voorzet werd door de doelman onschadelijk gemaakt! Nu ging Nelson centraal in de fout maar Groenenhoek knalde over! In het slot kon Stan nog eens uithalen maar over! 2-1 was de stand na het eerste kwart!

2)D: Manuel
V: Stan - Noeri - Eroll - Milan
M: Taha - Sami - Badr
A: Sadek - Sid - Cherif

We begonnen de bal mooi rond te sturen! Zo kwam de bal via vele stations tot bij Sadek maar hij trapte naast! Groenenhoek probeerde ook nog eens van ver maar los op Manuel! Cherif kon dan aanleggen maar zijn krul ging naast! We kampeerden nu echt op de helft van Groenenhoek! Nu kon Badr aanleggen maar over! Weer ging het balletje goed rond en zo kwam Cherif bij de bal, met wat geluk kreeg hij de bal tot bij Sid maar de doelman veegde de bal net voor de lijn weg! Nu kon Sid koppen op een voorzet van Sadek maar deze kopbal was te zwak! We waren echt veel beter! De volgende poging van Sid ging naast en ook de poging van Stan ging over!

3)D: Manuel
A: Sadek - Sid - Milan

De eerste poging na de rust was voor Sid maar hij trapte op de doelman! Sami legde dan goed af voor Aymane maar zijn schot ging naast! Groenenhoek kreeg dan een corner waarop ze konden koppen maar Manuel duwde de bal buiten! In minuut 46 kon Sami doorgaan, hij haalde uit en de doelman wou de bal wegboksen maar deed dit tegen Sid en de bal verdween tegen de netten, 2-2! Oef eindelijk! In de 50ste minuut speelde Noeri terug op Manuel, deze trapte dan veel te zwak in de voeten van Groenenhoek maar hij kon zelf redden! Na een mooie één twee met Milan kon Sid uithalen maar over het doel! Dan moest Milan geblesseerd naar de kant voor Cherif 2-2 was de stand na 3 kwartier!

4)D: Manuel
V: Stan - Eroll - Noeri - Anwar
M: Badr - Sid - Aymane
A: Nelson - Sami - Cherif

Nourredine wou echt de overwinning! In minuut 62 kon Cherif vanaf de zijkant naar binnen gaan, hij vond de vrijstaande Badr die op 1 meter van het doel de bal er niet in kreeg! Een counter van Groenenhoek werd door Manuel onschadelijk gemaakt! Weer ging Cherif door, hij kon kiezen om voor te zetten of een schot en koos voor het laatste maar de doelman redde het schot! Dan kon Sami vanop het penaltypunt uithalen maar hij trapte recht op de doelman! In minuut 70 kwam Sadek erin voor Anwar! Cherif ging dan weer dribbelen in de 16 van Groenenhoek, hij hield iedereen af maar kon niet besluiten! Sami vond dan de vrijstaande Nelson maar hij trapte op de doelman! Dan kon Cherif weer doorgaan en hij legde mooi af voor Sami die over knalde! In minuut 76 zette Noureddine Sami op rechts, Sid in de spits en Nelson moest naar het middenveld! Sadek kreeg ruimte maar zijn schot ging over! Badr probeerde dan Sami diep te sturen maar zijn tik was niet hardgenoeg om te scoren! Weer een gelijkspel denk je dan, maar in de allerlaatste minuut kon Sid nog eens uithalen en de bal verdween in het doel, 2-3! Goed gespeeld jongens, alleen moeten we meer scoren!