5 september 2020 12:45

Accommodatie

Onbekend

De eerste competitiewedstrijd! We starten met in doel Senna! Achteraan begonnen Ilias E, Sezgin, Iljo en Michael! Op het middenveld stonden Milan, Aaron, Arthur, Ilias F en Yassir! Vooraan begon Hamza! Thomas(te laat), Sami E (te laat), Aymane (pas niet bij) en Mehmed begonnen aan de kant!

We  namen het spel onmiddelijk in handen! We zetten Boechout goed vast! Zo verstuurde Ilias F een perfecte voorzet naar Yassir maar hij knalde over! In minuut 4 kapte Hamza zich mooi vrij maar de doelman passeren zat er niet in! Even later kon Aaron aanleggen en nu was het wel raak, 0-1! In de 6de minuut onderschepte Ilias F de bal maar hij besloot naast! We zetten Boechout vast! Zo stuurde Iljo Michael diep maar hij besloot voorlangs! Ook Arthur probeerde in minuut 10 maar op de doelman! Dan minuut 14, een lichte duwfout van Michael leverde een penalty op voor Boechout! Michael kreeg geel en Senna, na wa te roepen, ook! De penalty ging binnen, 1-1! Boechout kwam er plots helemaal door!

Thomas, Sami E , Aymane en Mehmed kwamen er dan in voor Hamza, Milan, Ilias E en Yassir! Sezgin begon achteraan te dribbelen en verloor de bal die wel mooi werd binnen getrapt, 2-1! Een slecht begin van het tweede kwart! Nu twijfelden we wat aan ons eigen! Tot in minuut 27 Sami E uithaalde van ver en 2-2! Af en toe speelde we mooi samen, Sami E naar Thomas en die vond Ilias F maar deze trapte op de doelman! In minuut 34 kreeg Sami E de bal voor maar Aymane kreeg hem er van dichtbij niet in! 2-2 was de ruststand!

Hamza, Milan, Ilias E en Yassir kwamen er dan in voor Iljo, Michael, Ilias F en Arthur! In de 43ste minuut stuurde Yassir Hamza diep en 2-3! Toch bleef Boechout gevaarlijk! Zo gaf Ilias E een tekorte terugspeelbal op Senna maar Boechout besloot naast! Een prachtige assist (met hak) van Yassir aan Hamza draaide uit op een penalty voor ons! Sezgin nam hem en 2-4! In minuut 58 kon Hamza weer doorgaan en nu werd hij gepakt door de doelman, niks aan zei de arbiter, dit was toch penalty!

Ilias F, Michael, Iljo en Arthur kwamen er dan in voor Mehmed, Aymane, Aaron en Sami E! In de eerste minuut verkeken we ons op een dieptebal en 3-4! Yassir dribbelde veel maar afweken zat er niet in! Die van Boechout begonnen nu echt te mekkeren op de arbiter! Aaron kwam er dan in voor Sezgin! Michael werd weer diep gestuurd en nu lukte het wel, 3-5! in minuut 72 kwam Sami E en Aymane erin voor Milan en Arthur! Weer lieten we ons in minuut 74 vangen door een vrije trap die achter de verdediging werd gelegd en 4-5! De laatste minuten was vol spanning! Ilias E kreeg nog geel voor hands! Michael kreeg nog twee mogelijkheden maar scoren lukte niet! 4-5 was de eindstand!