Gasthuishoeven 2
2640
Mortsel
tel. 03 440 48 81

De tweede competitiewedstrijd starten we met in doel Senna, achteraan Mehmed, Iljo, Ilias E en Yassir. Op het middenveld stonden Milan, Aaron, Anas, Michael en Ilias F. Vooraan begon Sezgin! Aymane, Kamil, Sami E en Arthur waren de vervangers! Vremde zag er heel wat stoerder uit dan wij! Toch dreigde wij eerst, na 30 seconden stuurde Anas Michael diep maar hij botste op de doelman! In minuut 5 ging Iljo onder de bal door maar Senna redde goed! In minuut 6 kon Ilias F dreigen maar op de doelman! Toch dreigde Vremde meer en meer met hun gestalte! Zo braken ze uit in minuut 8 maar Senna pakte! In minuut 12 nam Ilias F een korte corner naar Iljo maar deze trapte op de lat! In minnut 14 ging Vremde, off-side of niet, door maar ze tikte naast! Sezgin kreeg dan geel na een tackle!

Aymane, Kamil, Sami E en Arthur kwamen er dan in voor Milan, Ilias E, Sezgin en Ilias F! In de 23ste minuut vond Vremde de opening en 0-1! Een paar tellen later kon Sami E zich doorzetten tussen 4 man maar hij trapte naast! In de 28ste minuut leed Mehmed achteraan balverlies maar de voorzet ging voorbij aan iedereen! We hadden het echt moeilijk met de snelle flankaanvaller! Zo ging hij in de 34ste minuut door en haalde uit, Senna kon met behulp van de lat redden! In minuut 36 kregen we een vrije trap die voorbij iedereen ging, gewoon een klein tikje en hij zat! In de 37ste minuut counterde Vremde weer sterk en 0-2! Dat was ook de ruststand!

Milan, Ilias E, Sezgin en Ilias F kwamen er dan op voor Anas, Aaron, Yassir en Arthur(die toch teveel last had om te spelen)! In minuut 43 haalde Sami E uit op de doelman! We probeerden het tempo op te driijven! Zo zocht Kamil in minuut 44 de ruimte en vond Sami E en deze kreeg de bal tot bij Aymane en 1-2! In de 54ste minuut kon Michael weer doorgaan maar de doelman passeren zat er niet in! Sami E ging dan goed door in minuut 69 , kon vallen want werd geraakt door een verdediger, maar vond Aymane die naast knalde! Helemaal op het einde van dat kwartier kon Vremde nog is uitbreken maar naast!

Anas, Aaron en Yassir kwamen er dan op voor Milan, Michael en Aymane! In de eerste minuut stuurde Ilias F een pas naar Yassir, deze schoot op de doelman die loste en Sami E kon binnen tikken, 2-2! Een minuut later ging Anas door en hij werd gepakt in het strafschopgebied dus penalty! Anas kreeg daarbij geel en Sezgin trapte hem binnen, 3-2! De tegenaanval van Vremde draaide uit op een penalty voor hen, Sezgin zou de voorzet met zijn hand gestopt hebben! De penalty werd zwak getrapt en gepakt door Senna! In minuut 68 trapte Vremde een vrije trap naast! Dan floot de ariter plots af, maar dat klopte niet! Michael en Milan kwamen er dan op voor Ilias E en Sami E! In minuut 72 kon Vremde, randje buitenspel, doorgaan en 3-3! Nu probeerde Vremde het harst! Senna moest nog goed tussenbeide komen! Dan ging Vremde weer door op Senna, deze stopte de spits in de grond en wonder bij wel floot de arbiter geen penalty!  Michael kreeg in de 76ste minuut nog geel nadat hij door een verdediger hardhandig tegen de grond werd gewerpt! 3-3 was de eindstand!