Datum

30 september 2020 18:00

Accommodatie

Onbekend

De inhaalwedstrijd van de derde speeldag! In doel stond Senna, achteraan Ilias E, Iljo, Aaron en Yassir! Op het middenveld stonden Sezgin, Hamza, Kamil, Ilias F en Michael! Vooraan begon Sami E! Milan, Arthur, Eroll en Aymane waren de vervangers! Belgica probeerde om mee te doen! Zo dreigden ze ook het eerst met een schot van ver maar Senna pakte makkelijk! Toch konden wij eerst scoren, Sami E ging diep en de verdedigers liepen weg van de bal en 0-1! In de 6de minuut kregen we de bal niet weg maar Belgica had goede wil maar afwerken zat er niet in! In de 10de minuut stoorde Ilias F goed en veroverde de bal en werkte rustig af, 0-2! Een minuutje later veroverde Hamza de bal, ging door en vond Kamil die in één keer doorspeelde naar Michael en 0-3! Iljo trok dan ook is mee en kon uithalen maar op de doelman! In minuut 14 kon Ilias F weer een bal onderscheppen maar hij trapte voorlangs! Ook een vrije trap van Ilias F ging over! In de 18de minuut ging Hamza door en vond de vrijstaande Kamil en 0-4!

Milan, Arthur, Eroll en Aymane kwamen er dan in voor Hamza, Sami E, Ilias E en Michael! In de eerste minuut werd Aymane diep gestuurd maar trapte te snel (kon nog gemakkelijk doorlopen) op de doelman! Toch bleef Belgica meedoen, een kopbal belandde in de handen van Senna! In de 27 minuut ging Yassir door maar in plaats van voor te zetten dribbelde hij iets teveel en kans weg! Dan ging het licht even uit bij Aymane, hij liep buitenspel en bleef dat even doen tot dat hij het besefte! In de 30ste minuut kon Belgica weer dreigen met een kopbal en nu was Senna geklopt maar Milan redde op de lijn! Minuut 34, Yassir gaf de bal mooi voor maar Kamil schoot naast! Dan pakte de doelman van Belgica een terugspeelbal en kregen we een vrije trap! Die werd genomen door Sezgin maar hij trapte recht op de doelman! 0-4 was de ruststand!

Hamza, Ilias E, Sami E en Michael kwamen er dan in voor Sezgin, Iljo, Yassir en Ilias F! We probeerden onmiddelijk, Sami E ging door en trapte op de doelman die moest lossen maar het vervolg van Hamza pakte de doelman ook! In de 47ste minuut stuurde Kamil Hamza diep en 0-5! Twee minuten later kreeg Belgica weer een vrije trap maar weer op Senna! Dan minuut 50, Kamil stampte de bal naar voren en de verdediging ging weer open voor Sami E en zo werd het 0-6! In de 57ste minuut vond Kamil de vrijstaande Michael maar hij trapte voorlangs! Dan dribbelde Hamza zich een weg naar doel maar de doelman passeren zat er niet in! In de 59 ste minuut bereikte Michael met een corner Sami E maar deze knalde over!

Sezgin, Iljo, Yassir en Ilias F kwamen er dan in voor Aaron, Hamza (weer last van de lies), Aymane en Kamil! In minuut 64 haalde Michael de bal met zijn snelheid en hij krulde da bal heerlijk in doel, 0-7! Een minuutje later stuurde Milan Sami E diep en daar was de 0-8! Dan kon Michael weer uithalen maar nu trapte hij over! In minuut 67 kreeg Ilias F de ruimte en kon alleen op de doelman maar kon hem niet passeren! In de 73ste minuut zonderde Ilias F Yassir af maar hij knalde over.(kon eerst controleren) Een minuutje later ging Yassir weer aan het dribbelen maar ditmaal kapte hij zich vrij en schoot in, 0-9! In de laatste minuut trapte Milan nog naar doel maar de doelman pakte! 0-9 was de eindstand!