26 september 2020 11:45

Accommodatie

Onbekend

De derde competitiewedstrijd was tegen OSSMI! We starten met in doel Senna, achteraan Mehmed, Eroll, Iljo en Milan! Op het middenveld stonden Aaron, Kamil, Ilias F en Aymane! Vooraan begonnen Sami E en Arthur! Sezgin, Yassir, Michael en Hamza zaten op de bank!

Na twee minuten konden we een eerste keer dreigen, Kamil haalde uit maar naast! Een minuut later Kwam Sami E alleen voor de doelman maar nam het iets te gemakkelijk op en kon hem niet passeren! In minuuut 6 kreeg Ossmi een vrije trap net buiten de zestien maar ze trapte los op Senna! Dan de 8ste minuut, Ilias F zette zich goed door maar trapte in het zijnet! In de 10de minuut gaf Arthur een voorzet die Sami E mooi aflegde voor Aymane maar de doelman redde mooi! En dan lukte het eindelijk wel, Arthur stuurde Sami E diep en deze bleef kalm, 1-0! In minuut 17 vond Sami E de ruimte en nu lukte het weer, 2-0! Vlak op het einde van dat kwart kon Milan uithalen maar de bal ging naast! 2-0 was de stand na 20 minuten!

Sezgin, Yassir, Michael en Hamza kwamen erop voor Milan, Arthur, Eroll en Aymane! In de eerste minuut ging Hamza stevig door en kreeg de bal voor maar Sami E miste de bal! In de tweede minuut ging Hamza weer door en deed nog een 1-2 (bedoeld of niet) met Sami E en Hamza kon dan afronden, 3-0! In de 7de minuut kreeg Ilias F geel na een tackle en wa geroep! In de 10de minuut ging Hamza jagen en zowel doelman als verdediger lieten de bal gaan en 4-0! Twee minuten later ging Hamza weer door en nu werkte hij af in de korte hoek, 5-0! In de 14de minuut veroverde Michael de bal en 6-0! Dan nam Ilias F een corner die rechstreeks in doel draaide, 7-0! Dat was ook de ruststand!

Milan, Arthur, Eroll en Aymane kwamen er dan in voor Mehmed, Iljo, Sami E en Ilias F! Deze 20 minuten waren echt slecht! Ossmi was zelf de betere van ons! Ze drongen aan maar Senna pakte de ballen gemakkelijk! In de 18 minuut kreeg Sezgin geel na een wilde tackle! In de laatste minuut konden we eindelijk gevaarlijk zijn maar Michael schoot over!

Mehmed, Sami E, Ilias F en Iljo kwamen er dan in voor Sezgin, Aaron, Kamil en Hamza! Onmiddelijk stuurde Sami E Michael diep maar hij leed balverlies door te lang te treuzelen! Na 4 minuten kon Ilias F doorgaan maar hij botste op de doelman! In de 6de minuut kon Yassir is uithalen  maar naast! Dan kon Sami E een uittrap onderscheppen en 8-0! Halfweg kon Yassir doorgaan maar ook hij botste op de doelman! Dan minuut 11, Ilias F vond dan de vrijstaande Michael, 9-0! Weer kon Michael doorgaan en hij botste op de doelman maar Sami E stond op de goede plaats om af te werken, 10-0! Dan probeerde Iljo twee keer maar zonder succes! Een minuut voor tijd kon Mehmed nog afronden, 11-0! Dat was ook de eindstand!