Datum

10 oktober 2020 11:45

Accommodatie

Onbekend

De topper tegen Groenenhoek, dat wij vorige week Olvac zagen wegblazen met 5-1! Er waren een heel deel afwezige, Hamza, Sami B en Milan waren geblesseerd! Michael heeft zich moeten laten testen op Corona en wist de uitslag nog niet! Ilias E en Thomas waren er ook niet bij! In doel stond Senna, achterin begonnen we met Iljo, Mehmed, Sezgin en Yassir! Op het middenveld stonden Kamil, Arthur, Aaron en Anas! Vooraan starten Ilias F en Sami E! Eroll en Aymane waren de vervangers! De eerste minuten was het elkaar aftasten! In de 4de minuut kon Groenenhoek is uithalen en de bal verdween in het hoekje van het doel, 0-1! Veel gevaar kwam er niet, wij waren onder de indruk van hun grootte percies! Yassir moest in minuut 9 al naar de kant (geblesseerd) en werd vervangen door Eroll! Groenenhoek was wel iets beter en nu probeerde ze weer vanop afstand maar ditmaal redde de paal ons! Pas in minuut 17 konden wij is dreigen via Sami E maar de doelman was de baas!

Aymane kwam er dan in voor Aaron die ook geblesserd de strijd moest staken! Onmiddelijk kreeg Groenenhoek geel na een fout! We speelden nu heel wat beter dan in de eerste 20 minuten! We durfden de bal rond te laten gaan, alleen veel kansen leverde het niet op! Toch kregen we in minuut 33 een vrije trap door handsbal! Die werd genomen door Ilias F en gestopt door een verdediger met de hand in zijn eigen 16 en dus penalty! Sezgin nam hem en trapte beheerst binnen, 1-1! Toch bleef het opletten voor de afstandschoten van Groenenhoek! Zo verdedigde Aymane een bal centraal maar Groenenhoek trapte over! 1-1 was de ruststand!

Geen wissels meer na rust! Groenenhoek probeerde maar Senna redde! Ze dreigden toch iets meer dan wij! We geraakten moeilijk voorin! In minuut 55 kon Groenenhoek uithalen van net buiten de 16 maar Senna redde fantastisch! Wij konden alleen dreigen met een vrije trap!

De laatste 20 minuten begonnen met een afstandschot van Groenenhoek maar de lat lag in de weg! Anas ging dan dribbelen maar ging iets te gemakkelijk neer!Weer Anas die Sami E wegstuurde maar deze stond randje off-side! Dan stuurde Arthur Sami E weg maar deze besloot op de doelman! We deden nu goed mee! Sezgin miste dan nipt het doel na een corner van Ilias F! Dan minuut 72, een vrije trap van Groenenhoek werd in de korte hoek binnen gekopt, 1-2! Nu dacht Groenenhoek dat ze gewonnen waren! In de 74ste minuut kregen we een vrije trap ver van doel! Sezgin nam hem en trapte pots naar doel en de bal ging via de toppen van de doelman zijn handen binnen, 2-2! Dan probeerde Kamil nog van ver maar naast! Groenenhoek kreeg dan nog een vrije trap op een mooie plaats maar ze trapte over! Vlak voor het einde haalde Eroll nog uit maar zijn poging viel naast! 2-2 was de eindstand!