Mortsel
tel. 03 440 48 81

VC Mortsel A speelde met:
Busschots Tim, Van Proeyen Serge (80' Anaouch Anass), Schoelynck Joeri, Gotzen Tim (75' Geudens Brent), Kienore Bouba, Amajoud Samir (65' El Merboh Billal), Bouzadalla Rachid (85' Ilda Kevin), Snoeys Wesley, Herpoel Tim, Kennes Kenzo (45' Truyzelaere Jolan), Ribeiro Cleidy Renato.

De eerste helft was Ternesse de betere ploeg. VC Mortsel had het met momenten moeilijk tegen een sterk spelend Ternesse. Onze goalie Tim was bij de pinken en zo bleef het tot de 30ste minuut 0-0. In de 31ste minuut kwamen we bijna op voorsprong. Een goed aangesneden voorzet van Kenzo belandde op het hoofd van Tim die goed naar doel kopte, maar zijn poging werd van de lijn gekeerd. De aanval die daarop volgde was het wel raak voor Ternesse, 0-1.

Na rust een veel scherper en beter Mortsel, de lopende mensen bij Ternesse werden moeilijker gevonden. Echter kwamen we niet echt tot uitgespeelden kansen. Net toen de 1-1 in de lucht hing, werd het op de enige kans van Ternesse in de 2de helft 0-2.
Mortsel ging met goed voetbal nog op zoek naar de aansluitingstreffer, maar die kwam er niet.

Zeker geen slechte wedstrijd van onze jongen tegen een top 5 kandidaat uit 1ste provinciale.

Komende woensdag 26/08 de volgende oefenwedstrijd op het programma, we trekken dan naar KFC Putte (aftrap: 20.00uur).