Onbekend

Op zondag 16/08/2020 stond de eerste oefenwedstrijd van ons 1ste elftal A op programma na de ‘Coronabreak’.  We trokken naar nationaler Svelta Melsele (3de amateur). Geen gemakkelijke opdracht dus.

Opstelling:
Busschots Tim (75’ Vantornhout Nick), Amaouch Anass (45’ Van Proeyen Serge), Schoelynck Joeri, Gotzen Tim (45’ Monteiro Elton), Kienore Bouba (45’ Cham Amara), Amajoud Samir (70’ El Merboh Billal), Snoeys Wesley (65’ Senbaty Amine), Bouzaadalla Rachid (65’ Tallal Karim), Truyzelaere Jolan (45’ Kennes Kenzo), Herpoel Tim, Ribeiro Cleidy Renato (75’ Ilda Kevin).

Als snel werd duidelijk dat er van niveauverschil geen sprake was, integendeel. Na een studioronde van 10 minuten pakte VC Mortsel het heft in handen en was gans de 1ste helft baas met snel en goed voetbal.
Na 15 minuten kwamen we verdiend op voorsprong na een doelpunt van onze spits Renato. 10 minuten later was Renato de aangever van dienst en maakte Samir het mooi af, 0-2.
Een kleine onoplettendheid achteraan zorgde voor de aansluitingstreffer in minuut 32, 1-2. Dit was tevens de ruststand.

Na rust was Melsele de betere ploeg. Wel zonder noemenswaardige kansen. Het was zelfs Mortsel dat op 1-3 kwam via onze kapitein Tim Herpoel met een rake kopbal. Zowel Samir als Kevin kregen de kansen om de wedstrijd te beslissen maar faalde in de afwerking.
In plaats van 1-4 werd het 2-3 na een snedige aanval van Melsele in de 85ste minuut. Niet goed verdedigen op een hoekschop zorgde ervoor dat Melsele in de laatste minuut nog de gelijkmaker kon maken.

3-3 was de eindstand na een leuke pot voetbal.

Deze week 2 oefenwedstrijden op het programma voor onze A-ploeg: donderdag (20.00uur) trekken we naar Mariaburg en zaterdag (18.00uur) ontvangen wel Ternesse.