Accommodatie

Onbekend

De tweede competitiewedstrijd en eerste thuis!
We starten met in doel Senna, achteraan Ejub, Aaron, Moncif en Nicolas! Op het middenveld stonden Anas, Younes en Mehmed! Vooraan begonnen Sami E, Sami B en Aymane! De vervangers waren Fedor, Eroll, Robbe en Emirhan!

In het begin was het aftasten! Tot we in minuut 4 een eerste keer konden dreigen! Anas zette voor en Sami E moest maar binnen tikken! In minuut 7 probeerde Anas vanop afstand maar zijn poging werd afgeblokt! Aaron ging dan in de fout op een hoge bal en zo kreeg Zandhoven de kans maar Senna redde! In minuut 10 weer een diepe bal van Zandhoven waarop Senna iets te lang treuzelde en hij was te laat maar hij hinderde de spits wel (die gelukkig niet ging liggen) zodat Aaron kon terugkeren om de bal te ontzetten! In minuut 11 kon Sami B aanleggen maar hij trapte op de doelman! Even later werkte de doelman van Zandhoven de bal weg in de voeten van Younes maar deze besloot over! Ejub werd dan langs de flank diep gestuurd, zijn voorzet was slecht maar Sami E kreeg de bal nog tot bij Sami B maar deze knalde van kortbij over! Op het einde van het eerste kwart dreigden we nog met een vrije trap van Anas maar deze ging over!

Fedor, Eroll en Robbe kwamen er dan in voor Nicolas, Sami B en Aymane! Weer begonnen we goed! Sami E kreeg ruimte op de flank en kon voorzetten! Eroll miste de bal maar Robbe was er wel op tijd bij, 2-0! Moncif stuurde dan Sami E diep maar hij besloot voorlangs! In de 25ste minuut kwam Senna weer te laat uit en nu moest hij de spits laten gaan maar deze trapte naast het lege doel! Een mooi samenspel tussen Robbe en Younes werd door deze laatste op de lat getrapt! Anas was er het snelst bij en in drie tijden kreeg hij de bal over de lijn, 3-0! In de 37ste minuut zag Mehmed de doelman wat te ver uit zijn doel staan en hij lobte mooi, 4-0! Ejub kon dan doorgaan, gaf voor en Eroll hoefde maar binnen te tikken, 5-0! Dat was ook de ruststand!

Na rust kwamen Nicolas, Emirhan, Aymane en Sami B erin voor Sami E, Younes, Mehmed en Anas! We schakelden nu ook over naar een 3-4-3! Na 5 minuten kon Sami B aanleggen maar zijn schot was te zwak! Zandhoven probeerde nu om mee te doen en kregen een vrije trap die door Senna werd gepakt! In minuut 51 moest Aaron foutief ingrijpen en hij kreeg geel! Dan was het Zandhoven dat het initiatief nam! Eerst schoten ze naast endaarna moest Senna redden! We lagen onder en in minuut 59 verkeek Senna zich op een schot en 5-1! De volgende tegenaanval van ons ging er ook in, Nicolas schoot van ver over de doelman in, 6-1!

Geen wissels zei Kennedy! De jongens die moesten opwarmen hadden teveel gepraat! In minuut 64 scoorde Zandhoven opnieuw! Fedor liet zich vangen op een hoge bal en moest zijn man laten lopen, 6-2! Ejub kon dan toch aanleggen maar hij trof de lat! In de 70ste minuut ging Sami B goed door maar hij besloot op de doelman! Achteraan verloren we te gemakkelijk de bal, eerst redde Senna nog maar even later was het wel 6-3! Sami B en Ejub speelden nog mooi samen maar Sami B besloot op de doelman! Senna had ook nog werk om de stand zo te houden! Eroll kon nog doorgaan maar hij besloot naast! In de laatste minuut een corner voor Zandhoven, eerst werkte de spits de bal naar doel maar Senna redde! Op een nieuwe corner kopte Nicolas vanop 1 meter terug naar zijn eigen doel maar Senna kon redden! Een goede eerste helft maar een slechte 2de! 6-3 was wel de winst