Datum

25 september 2021 10:30

Accommodatie

Onbekend

Een uitwedstrijd op Antonia! Voor de wedstrijd belde Mehmed ziek af! Ook Rayan had zich ziek afgemeld! Dus waren we met 13!
1)  We starten met een 3-5-2 systeem!
 D:    Senna
 V:   Ferdor  - Aaron -  Moncif
 M: Ejub - Sami B - Anas - Younes - Eroll
  A:  Aymane  -  Robbe

De vervangers waren Milan en Emirhan!

Na 4 minuten probeerde Sami B Aymane diep te sturen maar deze stond buitenspel! Na 7 minuten trapte Anas een bal tussen een schot en een voorzet maar de doelman zat er tussen! Dan verkeek Aaron zich op een hoge bal maar Senna stond klaar! In minuut 11 stuurde Younes Robbe diep maar ook hij liep buitenspel! Eroll ging dan naar achter en Moncif ging aanvallender spelen! Younes kon dan uithalen maar over! In de 18de minuut vond Ejub de vrijstaande Sami B maar deze knalde op de doelman! Moncif zonderde dan Robbe goed af maar hij had juist iets teveel tijd nodig bij de controle zodat de verdedigers konden ontzetten! Helemaal op het einde van het eerste kwart kreeg Sami B nog een torenhoge kans maar de doelman redde!

2)  Het tweede kwart was dezelfde opstelling met wat verschuivingen in het middenveld en met andere spitsen!
D :  Senna
V :  Fedoe  -  Aaron  -  Eroll
M:  Anas  -  Moncif  -  Sami B  -  Younes  -  Ejub
A:   Emirhan  - Milan

Ejub kon onmiddelijk uithalen maar op de doelman! Ook Sami B probeerde maar de doelman passeren zat er niet in! Dan in de 27ste minuut ging Senna in de fout! Hij kwam uit zijn backlijn en trate de bal weg tegen de spits en deze was het snelst bij de bal en 1-0! In minuut 29 zocht en vond Anas de ruimte maar hij besloot naast! Anas ging dan op avontuur maar hij besloot naast! Ook Aaron probeerde van vanachter uit maar hij trapte op de doelman! In minuut 32 onderschept Milan een uittrap van de doelman en na een mooie 1-2 met Sami B stond hij vrij voor doel maar trapte naast! Even later weer zo een verre uittrap waar Eroll zich op verkeek en Senna moest in corner duwen! Dan weer een foutje achter, nu miste Aaron zijn tussenkomst maar ze trapte naast! We bleven teveel dribbelen in platrapte Anas nog een vrije ats van rond te tikken!

3)  Sami B en younes moesten nu gaan rusten!
D:  Senna
V:  Fedor - Aaron  -  Robbe
M:  Anas  -  Moncif  - Ejub  -  Emirhan
A:  Aymane  -  Milan  -  Eroll

In de eerste minuut kon Milan trappen maar ook hij had teveel tijd nodig en werd afgeblokt!Vlak erna werd Aymane diep gestuurd maar hij had meer oog voor de terugkerende verdedigers dan voor de bal! In minuut 45 werd Aymane buitenspel gegeven terwijl dat er geen was! We probeerden wel maar het liep allemaal verkeerd! Toch kon Ejub doorgaan maar hij besloot naast! In de laatste minuut van dit kwart trapte
Anas nog een vrije trap op de doelman!

4)Milan en Emirhan moesten terug naar de kant
D:  Senna
V:  Fedor  -  Aaron  -  Robbe
M:  Moncif  -  Anas  -  Sami B  -  Younes
A:  Aymane  -  Ejub  -  Eroll

Pas in de 74ste minuut kon Anas dreigen met een vrije trap maar de doelman redde simpel! Younes stuurde dan Eroll diep maar deze kon de doelman niet passeren! Younes werd dan onterecht buitenspel gegeven en door wat te reclameren kreeg hij geel! In de 79 minuut werd Ejub werd Ejub stevig aangepakt! Hij reageerde fel en ook hij kreeg geel! De verdediger trouwens ook! We konden niks meer forceren zodat de eerste nederlaag een feit was!  1-0 tegen een toch niet al te goede tegenstander!