De volgende wedstrijd uit bij Groenenhoek!

M:  Anas  -  Younes  -  Sami B
A:  Aymane  -  Jasper  -  Sami E
De vervangers waren Milan, Nicolas, Robbe en Emirhan

3 spelers afgeven aan de U17; Rayan, Ejub en Eroll

Na 20 seconden was het bijne raak voor Groenenhoek! Senna miste de bal en de spits kon alleen naar het lege doel, Senna hinderde hem nog door in zijn rug te duwen , en zo trapte hij nog naast! Na 6 minuten was het wel raak maar voor ons, Sami E ging goed door en vond Anas die de bal met een punterje binnen trapte,0-1! We zetten Groenenhoek nu goed vast! In de 13de minuut onderschepte Sami E een uittrap en hij bezorgde de bal bij Sami B en deze werkte koel af, 0-2! Op het kwartier stuurde Sami B Sami E diep maar deze besloot op de doelman! Even later weer een kans voor Sami E maar weer op de doelman!  Jasper kwam nog dicht bij een doelpunt maar hij kon net niet bij de bal!

2) D:  Senna
M:  Emirhan  -  Younes  -  Anas
A:  Robbe  -  Nicolas  -  Milan

Milan bereikte met een corner Mehmed maar hij trapte op de doelman! Weer na een corner kon Younes scoren maar de bal ging voorlangs! Dan ging het snel! Eerst probeerde Aaron met een afstandschot maar op de doelman! Een volgende vrije trap van Anas ging over! Dan probeerde Nicolas maar naast! Ook Robbe kon uithalen maar ook naast! Groenenhoek stak het veld toch is over maar hun schot was veel te zwak! Dan kon Younes alleen doorgaan maar de doelman lag in de weg! Milan vond dan Fedor met een corner aan de eerste paal maar hij trapte naast! Even later kon Younes weer trappen maar de doelman redde! En dan minuut 34, Senna trapte ver uit en Nicolas ging door op snelheid en 0-3! De laatste kans voor rust was voor Robbe maar de doelman redde! 0-3 was de ruststand!

3)D:  Senna
V:  Milan  -  Aaron  -  Mehmed  -  Sami E
M:  Jasper  -  Emirhan  -  Sami B
A:  Aymane  -  Nicolas  -  Robbe

Na rust ging het gelijk op! Veel rondgetik maar zonder echte kansen! Tot minuut 48, een uittrap van de doelman van Groenenhoek ging over iedereen zelfs voorbij de uitgekomen Senna maar de spits trapte ver naast! Dan probeerden we ook, Sami E stuurde Nicolas diep maar hij botste op de doelman! Even later kon Nicolas weer doorgaan maar de doelman passeren zat er niet in! Weer Nicolas en nu duwde de doelman de bal in corner! Ook Sami E probeerde maar de doelman lag in de weg! Op het einde van dit kwart bezorgde Milan de bal aan Nicolas en hij scoorde ook maar hij stond buitenspel!

4)D:  Senna
A:  Milan  -  Nicolas  -  Sami E

Onmiddelijk ging Sami E door maar de doelman redde! Nu kon Sami B aanleggen en de bal spatte uiteen op de kruising! Dan kon Fedor oprukken maar hij besloot ver over! Younes stuurde dan Nicolas diep en nu lukte het wel, 0-4! Nicolas veroverde nu zelf de bal maar hij trapte op de lat! Anas stuurde dan Milan diep maar zijn schot werd gepakt! Nu bezorgde Milan de bal aan Sami E maar hij trapte over! Weer kon Milan uithalen maar de doelman kon de bal nog onder de lat wegslagen! Toch ook eens Groenenhoek maar hun vrije trap ging net naast! Moncif stuurde dan Nicolas diep met een ingooi en nu bleef hij kalm, 0-5! Aan de andere kant tackelde Mehmed langs achter maar wel op de bal maar de scheids gaf toch een penalty, 1-5! Milan vond dan de vrijstaande Younes maar de doelman redde! Milan gaf dan nog een goede voorzet maar Sami B trapte naast! We kregen nog een vrije trap, Anas trapte maar op de doelman! 1-5 was de eindstand!