V:  Fedor  -  Aaron  -  Moncif  -  Jasper
M:  Ejub  -  Younes  -  Aymane
A:  Rayan  -  Nicolas  -  Sami E
De wisselspelers waren Milan, Robbe, Anas en Emirhan!  Anas was te laat gekomen!

Sami E ging onmiddelijk door maar hij besloot naast! Dan werd Rayan diergestuurd maar hij stond buitenspel! Een paar minuten later van hetzelfde! In minuut 7 kon Cantincrode toch eens dreigen maar hun voorzet ging voorbij iedereen! Dan kon Ejub uithalen maar recht op de doelman! Nu stuurde Fedor Nicolas weg maar off-side! Dan kreeg Rayan weer wat ruimte maar nu knalde hij voorlangs! Ook Younes kon trappen maar naast! Nicolas en Rayan werden dan van plaats veranderd! In de 11de minuut ging Sami E weer door op de flank en zijn voorzet werd door de verdediger in eigen doel getikt, 1-0! Younes stuurde nu Sami E weg maar buitenspel! Dan vond Ejub de ruimte aan de zijkant, zijn voorzet werd nipt gemist door Rayan maar Nicolas kon de bal nog binnen houden aan de tweede paal, kapte mooi naar binnen maar trapte dan op de doelman die er al even lag! Younes kon dan ook alleen op de doelman afgaan maar passeren lukte niet! In minuut 16 kreeg Younes de bal aan de hoek van de grote backlijn en hij haalde wondermooi uit, 2-0! Een minuut later trapte Sami E op de doelman! Aymane bereikte dan met een corner Fedor maar ook hij trapte op de doelman! In de 20ste minuut probeerde Cantincrode maar ze trapte over! Helemaal in het slot van dit kwart trapte Younes op de keeper en Senna moest goed tussenkomen na een foutje achter!

2) D:  Senna
V:  Fedor  -  Aaron  -  Moncif  -  Robbe
M:  Emirhan  -  Younes  -  Ejub
A:  Sami E  -  Aymane  -  Milan

Het eerste feit in dit kwart was de positiewissel van Emirhan en Aymane! In minuut 25 kon Sami E doorgaan maar hij trapte wild over! Een paar minuten later Speelde Younes diep op Sami E en nu lukte het wel, 3-0! Dan weer Sami E met ruimte en nu redde de doelman mooi! Dan een corner van Milan en Moncif trapt aan de 1ste paal op de doelman die de bal lostte en Younes tikte binnen, 4-0! Fedor stuurde nu Emirhan en Sami E diep maar beiden stonden buitenspel! In de 36ste minuut kreeg Cantincrode een vrije trap aan de zijkant, ze vonden de vrije man en deze bleef kalm, 4-1! Dan wisselden Aaron en Ejub van positie! Cantincrode kon nog alleen op Senna doorgaan maar Senna was de baas!

3) D:  Senna
V:  Robbe  -  Ejub  -  Moncif  -  Milan
M:  Aaron  -  Jasper  -  Anas
A:  Nicolas  -  Emirhan  -  Rayan

Na 10 seconden kon Rayan al doorgaan en nu bleef hij kalm, 5-1! Even later ging Rayan weer door maar nu trapte hij wild over terwijl Jasper goed mee was gelopen! Na 4 minuten toch weer Canticrode, met een vrije trap vonden ze de vrije man maar zijn kopbal ging over! In minuut 46 stuurde Nicolas Jasper weg maar hij trapte voorlangs! En dan was het moment van Anas daar, hij vond de ruimte en knalde droog binnen, 6-1! Even later probeerde Aaron het maar de doelman lag in de weg! Senna gaf dan de bal aan Ejub die veel tekort terugspeelde maar de spits kon Senna niet passeren! Dan was daar weer Anas die zich bij de bal knokte en hij trapte goed in de hoek, 7-1! Rayan kon dan weer op snelheid doorgaan maar zijn afwerking werd mooi gepakt! Helemaal in het slot trapte Rayan nog over!

4)  D:  Senna
V:  Robbe  -  Sami E  -  Younes  -  Milan
M:  Anas  -  Jasper  -  Aymane
A:  Fedor  -  Emirhan  -  Rayan

Rayan kon weer onmiddelijk doorgaan maar nu trapte hij naast! En dan, eerst Rayan op de doelman die moest lossen, dan werd het schot van Aymane afgeblokt en de bal belandde bij Fedor die op de lat trapte, dan weer Rayan maar weer de doelman en als laatste trapte Anas over! Cantincrode bleef proberen maar Senna redde! In minuut 71 kwamen ze zelfs met 2 alleen voor Senna maar deze kon redden! Even later stuurde Jasper Rayan diep en jawel 8-1! Milan kon dan ook eens uithalen maar de doelman pakte! In de 72ste minuut kwan Cantincrode weer maar nu trapte ze in het zijnet! Toch bleven ze even komen en nu lukte het wel, 8-2! Maar Anas dacht het laatste woord is voor mij en hij knalde onder de lat binnen, 9-2! Younes kon nog uithalen maar naast en ook Senna moest nog een schot pakken! 9-2 was de eindstand!