Datum

23 oktober 2021 14:30

Accommodatie

Onbekend

1)  Beide ploegen hadden 10 punten! Ginder speelden we 4-4 gelijk! Robbe, Emirhan en Moncif waren er niet bij!
D:  Senna
V:  Arthur  -  Aaron  -  Mehmed  -  Fedor
M:  Anas  -  Sami B  -  Younes
A:  Aymane  -  Nicolas  -  Sami E
Milan, Ejub, Jasper en Rayan waren de vervangers!

Heultje probeerde om snel gevaarlijk te zijn maar hun schot was te zwak om Senna te vloeren! Dan kregen wij een vrije trap maar Anas geraakte niet voorbij de muur! In minuut 5 ging de spits van Heultje door en Mehmed maaide hem neer in onze 16! Penaty en geel, 0-1! Even later vonden we de ruimte met Younes maar hij knalde naast! Ook Nicolas kon trappen maar over! In de 8ste minuut kwam Sami E alleen voor de doelman en hij lobte mooi maar de paal stond in de weg! Weer probeerde Younes maar naast! In de 13de minuut vond Nicolas de vrijstaande Sami E en nu lukte het wel, 1-1! Maar even later gingen we achterin toch in de fout en we lieten de spits alleen op Senna afgaan maar hij stond in de weg! Weer Younes die trapte maar op de doelman! En dan beging Arthur een zware fout waarbij hij zich blesseerde en geel kreeg! Arthur werd ook gewisseld door Jasper! Het was een spannend eerste kwart!

2) D:  Senna
V:  Jasper  -  Aaron  -  Mehmed  -  Fedor
M:  Anas  -  Younes  -  Sami B
A:  Milan  -  Rayan  -  Ejub

Ejub vond onmiddelijk de vrijstaande Milan maar zijn schot werd afgeblokt! Na 3 minuten kreeg Sami B de bal maar hij treuzelde te lang om uit te halen zodat hij niet tot scoren kwam! Milan vond dan de vrijstaande Rayan maar deze botste op de doelman! Ook Heultje probeerde maar hun poging was te zwak! In de 25ste minuut kreeg Heultje een corner die werd binnen gekopt, 1-2! Heulje dacht nu even verder te gaan op dit elan maar dat was buiten ons gerekend! Rayan vond dan Milan maar hij besloot op de doelman! En dan veroverde Rayan , met een schouderduw, de bal en hij rondde af, 2-2! Rayan en Milan wisselde dan van positie! Mehmed liet zich dan ringloren maar maakte het goed met een klein foutje dat niet werd gezien door de scheidsrechter! Sami B kon dan uithalen maar de doelman redde mooi! Dan een mooi samenspel, Milan naar Younes en deze bereikte Rayan die binnen knalde, 3-2! Ejub vond dan nog Milan maar hij trapte naast! En dan was het rust waar de arbiter ons een blaam gaf omdat we met de rust op het veld bleven!

3)  D:  Senna
V:  Milan  -  Aaron  -  Mehmed  -  Fedor

Anas vond onmiddelijk de vrijstaande Sami E en 4-2! Dan beging Mehmed weer een klein foutje zodat de spits niet kon trappen, de trainer van Heultje ging uit zijn dak en kreeg geel! Heultje probeerde weer maar naast! In minuut 47 ging Sami B dribbelen tot hij foutief werd gestopt, penaty! Anas ging achter de bal staan en trapte met wat geluk binnen, 5-2! Anas stuurde dan even later weer een dieptepas die mooi werd gecontroleerd door Sami E en Nicolas trapte naar doel maar naast! In minuut 53 kreeg Heultje een vrije trap die maar net naast ging! Dan werd Sami B hard onderuit gehaald en dat was ook geel voor Heultje! De vrije trap van Anas ging over! Nicolas werd dan ook nog foutief gestopt in de 16 maar de bal kwam bij Anas die over knalde!

4)  D:  Senna
V:  Jasper  -  Aaron  -  Ejub  -  Fedor
M:  Mehmed  -  Anas  -  Younes
A:  Aymane  -  Nicolas  -  Rayan

Rayan ging dan op avontuur en kreeg de bal tot bij Nicolas maar hij botste op de doelman! Mehmed probeerde dan Rayan diep te sturen maar de doelman was sneller op de bal! Heulje probeerde ook wel maar het schot ging naast en ook Senna redde er één! Dan vond Rayan Nicolas maar deze besloot naast! In minuut 74 ging Rayan weer door op snelheid, hij passeerde iedereen zelfs de doelman , maar Nicolas was wel degene die scoorde, 6-2! Weer kon Nicolas uithalen maar naast! Aaron probeerde ook maar de doelman duwde zijn schot in corner! Helemaal op het einde ging Rayan weer dribbelen in de 16 van Heultje en ja ook hij werd foutief gestopt! Kennedy riep dat Senna hem moest nemen en hij deed dat goed, 7-2! Dat was ook het einde!