Datum

13 november 2021 14:30

Accommodatie

Onbekend

De volgende competitiewedstrijd tegen Antonia! Ginder hadden we met 1-0 verloren! Senna moest meegaan met de U17!
Dus Arthur moest in de goal staan!

1)D:  Arthur
V:  Mehmed  -  Aaron  -  Moncif
M:  Anas  -  Younes  -  Sami B  -  Emirhan
A:  Sami E  -  Nicolas  -  Rayan
Milan, Jasper en Robbe waren de vervangers!

In het begin was het elkaar wat aftasten! Na 7 minuten was de eerste kans voor ons, Rayan stuurde Nicolas diep maar deze vergat te trappen! Even later probeerde Sami B het maar hij trapte voorlangs! Nu stuurde Younes Rayan diep maar hij botste op de doelman! Na 15 minuten kwam Antonia een eerste keer piepen met een counter maar ze trapte voorlangs! Nu werden Sami E en Rayan ook van positie gewisseld! En dat loonde onmiddelijk! Rayan ging door op de flank en gaf voor, Nicolas miste de bal nog maar aan de tweede paal kon Sami E in twee tijden afwerken, 1-0!

2)D:  Arthur
V:  Moncif  -  Aaron  -  Jasper
M:  Anas  -  Younes  -  Sami E  -  Mehmed
A:  Robbe  -  Nicolas  -  Milan

Na 3 minuten zo te spelen greep Kennedy in, Robbe ging achterin spelen, Jasper op het middenveld en Sami E terug naar de flank! Younes stuurde nu Nicolas diep maar deze trapte op de doelman! In minuut 26 kregen we een corner die werd binnen getikt door Nicolas, 2-0! Dan een uitbraak van Antonia maar ze besloten voorlangs! Mehmed had teveel last en werd vervangen door Sami B! In minuut 34 probeerde Younes het maar op de doelman! Weer zo een counter op snelheid van Antonia maar voorlangs! 2-0 was ook de ruststand!

3)D:  Arthur
V:  Robbe  -  Aaron  -  Moncif
M:  Anas  -  Younes  -  Jasper  -  Sami B
A:  Milan  -  Rayan  -  Emirhan

Onmiddelijk kon Emirhan doorgaan en hij legde de bal onder de doelman, 3-0! En dan minuut 46, Anas kwam iets te wild mee verdedigen en maaide de tegenstander in de eigen 16 omver, penaty en geel voor Anas! Deze werd ook rustig binnen getrapt, 3-1! Dan kon Sami B uithalen maar hij trapte naast! Ook Emirhan werd dan terug diep gestuurd maar de doelman was sneller op de bal!Dan zocht Anas de opening en vond een kleine, hij trapte hoog naar de eerste paal maar de doelman redde! In blessuretijd van dit kwart werd de bal ongelukkig terug gekopt door ons waarvan Antonia kon profiteren en de aansluitingstreffer scoren, 3-2!

4)D:  Arthur
M:  Anas  -  Younes  -  Sami B  -  Jasper
A:  Sami E  -  Nicolas  -  Emirhan

We wisten het even niet! We knugelden erop los en Jasper moest zelf een bal van de lijn weghalen! Weer een bal naar Nicolas maar weer miste hij zijn controle! Een tegenstoot van Antonia maar ze trapte recht op Arthur! Dan kwamen we er terug in! Anas probeerde, de doelman redde maar de bal ging toch onder hem door maar hij kon nog voor de lijn redden! Arthur wou dan een bal buiten de 16 cotroleren en verloor de bal maar Antonia trapte naast! Milan en Rayan kwamen er dan in voor Robbe en Emirhan! Younes vond dan de vrijstaande Sami B en deze twijfelde niet, 4-2! Even later ging Nicolas door, de doelman dook goed in zijn voeten maar de bal belandde bij Sami E die mooi voorzette en Jasper kon de bal binnenkoppen, 5-2! De kopjes bij Antonia gingen nu naar beneden! Weer Sami E met de voorzet en nu werkte Nicolas af, 6-2! Antonia probeerde maar zonder overtuiging! Younes stuurde dan Rayan nog diep en jawel 7-2! Een hoge bal van Antonia botste nog voor ons doel en erover maar  7-2 bleef het!