V:  Moncif  -  Ejub  -  Fedor
M:  Mehmed  -  Sami B  -  Younes  -  Aymane
A:  Emirhan  -  Milan  -  Robbe
De vervangers waren Nicolas, Jasper en Arthur

Groenenhoek kon het eerst dreigen maar hun schot was te zwak! Aan de andere kant probeerde Mehmed van ver maar recht op de doelman! Na 5 minuten wou Kennedy dat Mehmed en Ejub van positie zouden wisselen! Een uitbraak van Groenenhoek werd afgefloten voor buitenspel! Na 9 minuten kreeg Groenenhoek een vrije trap maar ze trapte recht in de handen van Senna! Aan de andere kant probeerde Aymane nu maar ook zijn schot was te zwak! Sami B kon ook nog aanleggen maar los op de doelman!

2)D:  Senna
V:  Arthur  -  Mehmed  -  Fedor
M:  Ejub  -  Sami B  -  Younes  -  Jasper
A:  Aymane  -  Nicolas  -  Milan

Het duurde even voor we konden dreigen! Sami B vond de ruimte en trapte op de doelman die de bal lostte en Nicolas was goed gevolgd om binnen te tikken, 1-0! Vlak erna kon Milan een uittrap onderscheppen en kon alleen op doel gaan maar hij trapte naast! Groenenhoek speelde op de counter maar zonder echt gevaar! In minuut 34 kreeg Groenenhoek een vrije trap maar deze belandde in de handen van Senna! Dan kon Jasper uithalen, de doelman redde maar liet de bal los en de goed gevolgde Milan kon juist niet profiteren!

3)D:  Senna
V:  Arthur  -  Mehmed  -  Moncif
A:  Robbe  -  Nicolas  -  Emirhan

Ejub stuurde onmiddelijk Nicolas diep en jawel 2-0! Mehmed verloor dan achteraan knullig de bal maar hij kon het zelf rechtzetten! Dan kregen we een corner die door Younes kort werd genomen! Een kaats met Robbe en een mooie passeerbeweging  en een prachtige krul zorgde voor de 3-0! Even later stuurde Younes Nicolas diep en zijn voorzet belandde bij Robbe die niet twijfelde, 4-0! Ook Ejub probeerde van ver maar op de doelman! In de laatste minuut van dit kwart kreeg Groenenhoek een corner die werd binnen gekopt, 4-1!

4)D:  Senna
V:  Fedor  -  Mehmed  -  Milan
M:  Ejub  -  Younes  -  Aymane  -  Jasper
A:  Emirhan  -  Nicolas  -  Robbe

Fedor vond Nicolas met een hoge bal, hij mocht rustig controleren, draaien en schieten en 5-1! Younes kon nu ook doorgaan maar hij trapte voorlangs! Weer kon Nicolas doorgaan, hij trapte naast de doelman maar de bal ging tergend traag richting doel zodat de goed meegelopen Jasper de bal nog binnenkreeg, 6-1! Toch kon Groenehoek uit het niets scoren, 6-2! Jasper moest dan geblesseerd naar de kant en Sami B was zijn vervanger!Dan vond Younes de ruimte maar zijn schot was recht op de doelman! Nicolas werd ook nog eens diep gestuurd en 7-2! Milan probeerde nog maar die poging ging voorlangs! De 8ste overwinning op een rij! Proficiat jongens