Datum

15 januari 2022 14:30

Accommodatie

Onbekend

De volgende competitiewedstrijd uit op Galatasaray! Allemaal grote en sterke spelers en 3 U 17 die erin meedoen en dat zijn dan de beste van het veld! Dat kan niet en is niet eerlijk! Vorige match wonnen ze met 12-0 van City Pirates! Wij misten Ejub, Anas, Sean en Arthur!

1)D: SennaV: Robbe - Moncif - Fedor - Milan
M: Younes - Sami B - Aymane
A: Emirhan - Nicolas - Sami E
Jasper was de vervanger!

Het was van in het begin duidelijk, ze waren groter en steviger en de 3 U17 spelers waren de betere op het veld! Ze probeerden onmiddelijk voetballend ons weg te tikken maar Senna bracht redding! Vlak erna kon Sami E doorgaan maar hij trapte op de doelman! Dan in minuut 5 moest Milan zijn man laten lopen en Moncif ,die rugdekking gaf, tackelde nogal zwaar op de man en penalty! Maar Senna gaf zich niet gewonnen en pakte die! We deden echt ons best! Younes kon dan aanleggen maar hij trapte naast! Weer een dieptebal van Galatasaray maar de goed oplettende Senna was het snelst bij de bal! Even later trapte Senna slecht uit in de voeten van Galatasaray, eerst redde hij met de voet maar het volgende schot ging tegen de lat! Dan ging Fedor achterin in de fout maar weer lag Senna in de weg! Plots kon Sami E op doel afgaan maar hij trapte naast! Weer een goede aanval van Galatasaray maar weer botste ze op Senna die onklopbaar leek, eerst redde hij met de voet en dan met de handen! Vlak voor het einde probeerde Galatasaray weer vanop afstand maar Senna tikte over!

2)D: Senna
V: Robbe - Moncif - Fedor - Milan
M: Younes - Sami B - Jasper
A: Aymane - Nicolas - Sami E

Onmiddelijk kreeg Galatasaray een vrije trap maar deze ging over! Jasper kreeg dan de bal tot bij Sami B maar deze schoot over! Robbe stuurde dan Nicolas diep maar de doelman was sneller op de bal! Younes verdedigde dan slecht, hij wou de bal weg koppen maar kopte door naar achter maar Galatasaray besloot naast! Dan in minuut 29 braken ze weer door via de flank en de voorzet ging over Senna en werd binnen getikt, 1-0! Younes trapte dan een vrije trap vanop de flank op de doelman! Weer een mooie voorzet van Galatasaray werd onschadelijk gemaakt door Senna! Met een vrije trap bereikte Younes Sami B maar hij trapte op de doelman! Een voorzet van Sami E bereikte Nicolas maar deze miste zijn controle helemaal! Op het einde probeerde Galatasaray nog maar ze schoten naast!

3)D: Senna
A: Sami E - Emirhan - Nicolas

Galatasaray probeerde maar ze schoten voorlangs! Weer zo een hoge bal over de verdediging en nu ging de spits goed door en rondde af, 2-0! Galatasaray bleef het gevaarlijkst! Ze trapten telkens naast! Toch kon Nicolas dreigen maar ook hij miste doel! Dan kon Sami E doorgaan maar hij trapte over! In minuut 57 kon de kapitein (een U17 speler) doorgaan en legde de bal onder Senna binnen, 3-0! 1 minuut later kon Sami E doorgaan en legde de bal onder de doelman binnen, 3-1! Hij wou de bal snel nemen en dat tot ergenis van de verdediger die kompleet door het lint ging en Sami E wou stampen! Hij kreeg rood en Sami E bleef kalm! Nicolas had het moeilijk tegen zijn tegenstanders! Sami E ging door op de flank maar zijn voorzet werd onderschept!

4)D: Senna
A: Sami E - Aymane - Nicolas

Galatasaray dreigde eerst met een corner maar ze kopte naast! Younes nam een vrije trap die via de muur naast ging! Een corner van Younes kwam aan de tweede paal op het hoofd van Jasper maar de paal stond in de weg! Nu kon Sami E koppen op een voorzet van Younes maar naast! Toch weer een tegenprik van Galatasaray maar Senna duwde in corner! En dan minut 75, Sami E kwam aan de bal aan de zijkant en dribbelde naar binnen en haalde verwoestend uit, 3-2! Zat er nog meer in? Even later kon Sami E weer trappen maar op de doelman! Ook Younes probeerde maar ook hij kon de doelman niet passeren! Nu kon Sami B aanleggen maar zijn trap ging via een verdediger over! We dreigden nu met de ene corner na de andere! In minuut 78 vroeg Senna dat hij mocht meegaan en dat mocht en hij kopte via een verdediger raak, 3-3! Younes kreeg nog geel omdat hij een aanval afbrook! Goed gespeeld jongens!