Een uitwedstrijd op Olvac! Die hadden 6 op 6! Dus nog niks verloren! Normaal deden Rayan en Mehmed mee maar allebei zeiden ze dat ze teveel last hadden!

V:  Moncif  -  Fedor  -  Ejub  -  Robbe
M:  Anas  -  Sami B  -  Younes
A:  Emirhan  -  Aymane  -  Sami E
Milan was de vervanger

We probeerden onmiddelijk Sami E diep te sturen maar deze liep buitenspel! Even later vond Anas Sami E aan de buitenkant en deze gaf voor en de mee opgekomen Anas kon de bal in de duik binnen koppen, 0-1! Dan zag Anas Sami B vrijlopen maar deze miste zijn controle! Ook Emirhan liep in buitenspel! Weer probeerden we om Sami E diep te sturen en nu riep Olvac met allemaal voor buitenspel (dat niet was) en de scheids floot ook! Olvac probeerde nu ook eens een bal diep te sturen maar Senna lette goed op en zat er goed tussen! En dan maakten we achterin weer een fout en dat werd afgestrafd, 1-1! Anas kon dan aanleggen maar trapte op de doelman! Dan stuurde Sami E Anas diep en deze was sneller op de bal dan de doelman maar bij het passeren ervan verloor hij de controle en weg kans! Emirhan kon dan de flank afgaan en gaf voor maar Sami E trapte voor een open doel naast! Na 12 minuten kwam Olvac, ze schoten en Senna redde maar moest de bal lossen en dan ging hij iets te gretig naar de bal en nam  meer de spits mee dan de bal, penalty! Maar Senna redde! We kregen dan een vrije trap die Younes nam maar deze trapte iets te zwak op de doelman! Nu kregen we een vrije trap juist buiten de 16 , Sami E trapte nu en het was weer iets te zwak om gevaarlijk te zijn! In minuut 18 vond Younes de vrijstaande Sami E en 1-2! Anas probeerde nog met een duikkopbal maar hij miste de bal!

2)D:  Senna
A:  Milan  -  Aymane  -  Sami E

Onmiddelijk probeerde Sami E vanop afstand maar de doelman pakte! Milan en Sami E moesten dan van flank wisselen! Dan kregen we de bal niet weg, in de kluts viel hij in de voeten van Olvac maar Senna redde met een kattensprong! Dan kon Younes aanleggen maar hij trapte over! Vanachter verloor Fedor de bal maar Senna lette goed op en hij kon de bal ontzetten! Milan zag en vond de vrijstaande Sami B maar hij trof de lat! Opnieuw een voorzet van Milan die niet werd benut door Sami E! Dan probeerde Anas weer maar over! Ook Fedor ging eens mee maar hij trapte naast! Milan en Aymane wisselden dan van positie! Anas verstuurde dan de bal tot bij Milan maar de doelman was iets sneller op de bal! Olvac probeerde ook maar over! Younes versierde dan een vrije trap juist buiten de 16 maar hij trapte die te zwak in de handen van de keeper! Anas en Sami E probeerden nog vanop afstand maar de bal ging telkens naast!

3)D: Senna
V:  Moncif  -  Fedor  -  Ejub  -  Milan

De eerste kans was voor ons maar Anas knalde over!  In de 43ste minuut beging Ejub hands juist buiten de 16! De vrije trap van Olvac belandde op de lat en de terugkerende bal werd binnen gewerkt, 2-2! Nog geen minuut later brak Olvac uit en ze tikten het goed uit, 3-2! Younes probeerde ons wakker te maken maar zijn schot was te zwak! Een minuutje later kon hij weer uithalen en nu ging de bal op de lat, Sami B was goed gevolgd en tikte binnen, 3-3! Even later kreeg Emirhan ruimte op de flank, eerst werd zijn voorzet afgeblokt maar de tweede keer bereikte hij Sami E en die bleef kalm, 3-4! Vlak daarna ging Sami B door en werd foutief gestopt in de 16, penalty! Anas nam hem en 3-5! Nu  stuurde Sami B Sami E diep maar deze botste op de doelman! In minuut 54 trapte Anas op de lat, de terugkerende bal kwam bij Sami E maar zijn poging werd gepakt door de doelman! Minuut 56, Younes verstuurd een lange bal naar Sami B en deze legde af voor Sami E die de bal mooi binnenkrult, 3-6! Een scherpe voorzet van Olvac werd door Senna weggebokst! En dan de laatste seconden van dit kwart, Younes trapte naar doel, de doelman bokste de bal weg maar deze kwam bij Anas en die vond terug Younes die binnen trapte, 3-7!

4)D: Senna
A:  Emirhan  -  Aymane  -  Robbe

Weer eerst wij maar Sami B knalt op de doelman! De coach van Olvac kreeg dan een waarschuwing omdat hij niet akkoord was met de wedstrijdleiding! Younes probeerde weer vanop afstand maar zijn poging werd door de doelman over getikt! Dan miste Ejub eens de bal maar Olvac trapte naast! Sami B en een speler van Olvac kregen geel voor een woordenwisseling! Anas stuurde dan Emirhan diep maar deze trapte naast! Ook Olvac probeerde maar ze trapte veel te zwak! Robbe werd dan afgefloten voor buitenspel! Olvac probeerde van ver maar naast! Dan weer Sami B maar nu trapte hij op de paal! Zowel een schot van Ejub als een vrije trap van Anas gingen naast! Helemaal op het einde kon Olvac nog op Senna afgaan maar ze besloten naast! Goed gespeeld jongens!