De volgende competitiewedstrijd tegen Olvac! Fedor belde ziek af! Aymane moest mee met de U17 en Kaito en Kamal kwamen van de U13!

V:  Robbe  -  Moncif  -  Arthur  -  Milan
M:  Younes  -  Sami B  -  Kaito
A:  Nicolas  -  Emirhan  -  Sami E
Jasper en Kamal waren de vervangers!

We begonnen met veel drang naar voor! Milan vond aan de tweede paal Nicolas maar hij knalde over! Younes probeerde dan van ver maar ook ver over! In minuut 7 kwam Olvac een eerste keer, Senna twijfelde even wat hij moest doen en kon de bal niet vastpakken maar we kregen de bal weg! Sami B stuurde dan Sami E diep maar de doelman was iets sneller op de bal! Nu kon Nicolas weer aanleggen maar de doelman pakte! Ook de volgende poging van Sami B ging recht op de doelman! Sami B stuurde dan Nicolas weg maar hij besloot voorlangs! Olvac kon nog 1 keer counteren maar Senna pakte simpel! Sami E kon nog uithalen maar ook daar lag de keeper  in de weg!

2)D:  Senna
V:  Jasper  -  Moncif  -  Arthur  -  Milan
A:  Nicolas  -  Kamal  -  Sami E

Na een 1-2 met Nicolas kwam Kamal vrij voor doel maar hij besloot op de doelman! Nicolas trapte dan over maar hij stond ook buitenspel! Dan leden we balverlies na een slechte 1-2 tussen Jasper en Nicolas maar de bal ging voorlangs! In minuut 25 stuurde Younes Sami E diep en nu werkte hij goed af, 1-0! Oef eindelijk! Even later kwam Sami E weer alleen voor doel maar nu werd hij buitenspel afgefloten! Weer Sami E diep maar nu werd zijn poging in corner geduwd! Ook Milan probeerde vanop afstand maar weer op de doelman! Younes vond dan de vrijstaande Sami B maar ook hij kon de doelman niet passeren! De volgende poging van Sami E botste op de lat! Even later Sami B maar nu stond de paal in de weg! Kansen genoeg! Vlak voor rust vond Younes met een corner het hoofd van Nicolas en jawel 2-0! Dat was ook de ruststand!

3)D:  Senna
V:  Robbe  -  Moncif  -  Arthur  -  Jasper
M:  Younes  -  Sami B  -  Emirhan

Sami E kon aanleggen en krulde de bal naar de verste hoek maar de doelman redde met een mooie save! Younes legde de bal dan over de verdediging en bereikte de vrijstaande Sami E en 3-0! Emirhan kon ook is uithalen maar naast! Olvac kon is dreigen maar over! Nicolas kreeg dan de bal aan de 16 van Sami E en haalde verwoestend uit , 4-0! Nicolas kreeg dan de bal voor en Kamal kon koppen maar weer op de doelman! Sami E kon weer uithalen maar weer redde de doelman! Even later kon Sami E voorzetten en de verdediger duwde de bal in eigen doel, 5-0!

4)D:  Senna
A:  Milan  -  Kaito  -  Sami E

Sami B kon onmiddelijk uithalen en krulde de bal in de verste hoek, 6-0! Kaito stuurde dan Sami E diep maar hij botste op de doelman! Robbe legde de bal met een vrije trap achter de verdediging en jasper liep goed in en tikte binnen, 7-0! Sami E kwam dan goed naar binnen maar trapte op, de doelman! Younes vond dan de vrijstaande Sami E en deze kon met een volley in 2 keer scoren, 8-0! Moncif en Sami E moesten dan van positie wisselen! Milan stoorde dan goed en kon de bal afpakken en haalde de achterlijn, kreeg de bal mooi voor op het hoofd van Moncif en 9-0! Goed gespeeld jongens