Datum

23 april 2022 16:45

Accommodatie

Onbekend

Plots een kampioenenwedstrijd! Wit Rood had punten laten liggen tegen Olvac! Als we wonnen waren we kampioen!

1)D:  Arthur
V:  Moncif  -  Fedor  -  Ejub  -  Robbe
M:  Moises  -  Anas  -  Younes
A:  Nicolas  -  Aymane  -  Sami E
Jasper, Milan, Rayan en Emirhan waren de vervangers!

City Pirates vroeg om de wedstrijd een kwartier later te laten beginnen want er was volk onderweg! Dat werd gedaan! In de 2de minuut vond Sami E de vrijstaande Aymane maar hij trapte over! Hadden we last van stress of was het de wind die ons parte speelde? Ik weet het niet maar het draaide niet goed! Anas werd in minuut 5 al naar achter getrokken! We probeerden Nicolas diep te sturen maar de wind zorgdde ervoor dat de bal onhaalbaar werd! Toch kon Nicolas één keer voorzetten en Anas nam hem in de volley maar de doelman redde! Dan kon Younes aanleggen maar zijn schot was iets te centraal! Anas kon even later koppen maar hij miste doel! Ook Moises probeerde van ver maar naast! Younes nam dan een corner en vond Anas die lekker afwerkte, 1-0! Oef en dit vlak voor het einde van het eerste kwart!

2)D:  Arthur
V:  Milan  -  Fedor  -  Moncif  -  Jasper
M:  Anas  -  Moises  -  Younes
A:  Nicolas  -  Rayan  -  Emirhan

Younes kon onmiddelijk een bal onderscheppen maar hij krulde de bal naast! Plots kwam ook City Pirates, hun schot werd gepakt door Arthur! Dan probeerde Younes het weer maar naast! Achteraan (Arthur) trapte de bal weg in de voeten van City Pirates maar ze konden gelukkig niet afwerken! In minuut 27 kreeg City Pirates een vrije trap aan de zijkant van het veld, ze trapten keihard in de lucht en met de wind viel de bal binnen ,1-1! Arthur kon juist niet bij de bal! Weg titel denk je dan maar het was nog lang! Nu probeerde Younes weer maar ook nu was het recht op de doelman! In minuut 31 kwam City weer en Arthur kwam iets te laat uit en werd gepasseerd, Moncif gooide alles in de strijd om de goal te vermijden en gebruikte daarbij ook zijn arm maar de scheids liet begaan! Aan de overzijde probeerde Anas het vanop afstand maar de doelman haalde de bal uit de hoek! Na een korte corner kon Anas uithalen maar nu ging de bal voorlangs! 1-1 was niet genoeg!

3)D:  Arthur
V:  Milan  -  Fedor  -  Ejub  -  Robbe
A:  Emirhan  -  Aymane  -  Sami E

Wat was er allemaal besproken tijdens de rust? De eerste minuten na rust kwamen er geen kansen! Pas in de 48ste minuut kregen we een corner die niets opleverde! Anas vond dan met een vrije trap Sami E aan de tweede paal maar hij trapte op de doelman! Milan trok dan ook is naar voor maar zijn schot ging naast! Ook Sami E probeerde van ver maar de doelman redde! In de 55ste minuut vond Younes plots de ruimte in de 16 en hij werkte goed af, 2-1! Aan de overzijde werkte Arthur de bal slecht weg maar hij redde 2 pogingen met de voet! In blessuretijd van dit kwart kon Younes weer aanleggen, de doelman redde maar de bal kwam via de paal tot bij Sami E en 3-1! Dit moest de doodsteek zijn!

4)D:  Arthur
V:  Jasper  -  Fedor  -  Ejub  -  Moncif
A:  Rayan  -  Nicolas  -  Sami E

Na een korte cornerkon Moises uithalen maar naast! Dezelfde Moises stuurde nu Sami E diep en hij passeerde de doelman en 4-1! Even later kon Younes voorzetten maar Sami E miste zijn volley maar de bal kwam bij Anas die over trapte! Dan kon Moises weer aanleggen maar ook nu ging de bal over! Dan kon Nicolas uithalen maar de doelman redde! City kwam nog zelden vanvoor! Jasper vond dan Nicolas maar hij trapte over! Aymane kwam er dan nog in voor Younes! Zowel Moises als Jasper probeerde nog maar zonder succes! De titel is binnen en dit dik verdiend! PROFICIAT JONGENS