Transfernieuws

Transfernieuws


Brent Geudens komt volgend seizoen over van 2de provincialer Schriek.
We stelden hem een paar vragen! ðŸ”½

▶️1. Waarom de keuze voor VC Mortsel?
Mortsel is een leuke en stabiele club in de buurt met veel ambitie maar geen onrealistische. Ik kreeg veel vertrouwen van de club en dat is een leuk gevoel. Het lijkt me ook een heel leuke groep. Ik kijk er naar uit om volgend jaar de clubkleuren te verdedigen

▶️2. Wat is uw ambitie? Zowel persoonlijk als met de club?
Ik denk dat we met de ploeg van volgend jaar ambitieus moeten zijn. Ik denk dat we kunnen meestrijden voor de bovenste plaatsen. Persoonlijk wil ik na één seizoen zonder veel overwinningen terug in de winning flow geraken en als verdediger zo weinig mogelijk tegendoelpunten slikken

▶️3. Naar wat kijk je het meeste uit bij VC Mortsel?
Ik kijk het meeste uit naar de goede ploeg, zowel op en naast het veld.Met enige trots kunnen wij volgende inkomende transfer aankondigen.

Niemand minder dan WESLEY SNOEYS komt volgend jaar de rangen versterken.
Wesley komt over van 1ste provincialer Ternesse, maar was voordien actief in de nationale reeksen bij o.a. Beerschot, FC Duffel, Rupel Boom.

De komst van Wesley strookt met de ambities van onze club om volgende seizoen mee te doen bovenaan het klassement.

We namen een kort interview af met Wesley, dit kan je hieronder terugvinden.

▶️VRAAG 1: Waarom de keuze voor VC Mortsel?
In eerste instantie zocht ik vooral naar een leuke, stabiele en financieel gezonde club in het Antwerpse (niet alledaags).
Leuk bedoel ik mee: goede werking van de club, goeie sfeer in de kleedkamer en dus zowel op als naast het veld. Denk daarbij ook maar aan de 3de time ðŸ™‚.
Financieel en stabiel leunen wat bij elkaar aan: verhalen zoals Duffel, Geel en dergelijke krijgen we tegenwoordig naar ons oren geslingderd.
Hier in Mortsel voel je dat na het faillissement in het verleden er een zekere rust heerst. Financieel geen zotte toestanden, er wordt op een gezonde manier gewerkt met een duidelijke structuur en communicatie.
Koppel daarbij een coach en spelersgroep die gezonde, realistische en sportieve ambities koestert en het feit dat ik "el grande" Tim Herpoel al een hele tijd ken, weet je dat de link naar Mortsel snel gelegd is.
Vanaf de eerste wedstrijd die ik bijwoonde afgelopen tijd, voelde ik het van: ja hier zou ik gerust nog enkele jaren willen spelen of deel willen uitmaken van de club.
Ondertussen ken ik buiten el capitano Tim, ook coach Nico Herpoel, Jordi Verhoeven, Kurt Collier, Aber Baleci, Joeri Schoelynck, Rachid en enkele andere leden van de club al redelijk goed, wat de overgang zal vergemakkelijken.
Heb nu al een geweldig gevoel en ben nog geen lid van deze leuke club dus dat gevoel zal alleen nog maar verbeteren.

▶️VRAAG 2: Wat is uw ambitie?
Deze club helpen om volgend jaar een gooi te doen naar promotie voor 1ste provinciale.
Zeker op sportief vlak gaan we de middelen hebben, waardoor de andere ploegen rekening moeten houden met dit Mortsel.
Dit dankzij een capabele sportief manager, topcoach Nico en magneet Tim die ermee voor gezorgd hebben dat 90% van de kern blijft en de andere 10% hebben aangevuld met gasten die ze persoonlijk kennen.
Lukt het volgend seizoen niet, geen probleem, dan proberen we het seizoen nadien opnieuw.
Ik geloof in dit project vandaar dat ik een contract getekend heb voor 2 seizoenen.
Tenslotte sprak het project en de gezonde ambities van de club, coach en spelers me enorm aan.
Zelf een constant niveau halen en bepalend/belangrijk zijn voor deze ploeg.
Tenslotte wil ik vooral heel veel plezier aan het spelleke beleven op mijn eigen gekende manier maar vooral ook aan wat er allemaal bijhoort.

▶️VRAAG 3: Je kon nog bij verschillende clubs uit 1ste provinciale aan de slag. Waarom een stapje terug naar 2de provinciale?
Dit klopt. Ga ook niet ontkennen dat ik het niveau van 1ste provinciale nog aankan en dat er nog andere clubs geïnteresseerd waren, inclusief Ternesse zelf.
Echter was ik persoonlijk ook wel toe aan een nieuwe uitdaging. Vooral nog meer 'amuseren' en minder met extra-sportieve zaken bezig zijn.
Ook wilde ik graag met mijn 'bruur' Tim Herpoel in dezelfde ploeg spelen.
Tenslotte sprak het project en de gezonde ambities van de club, coach en spelers me enorm aan.
Het is alles behalve de bedoeling om hier te komen uitrusten, integendeel. Ik steek niet onder stoelen of banken dat ik met dit Mortsel volgend seizoen aan kop in 2de provinciale wil spelen.

▶️VRAAG 4: Naar waar kijk het je het meeste uit bij VC Mortsel?
Hoe het kameraadschap naast de plein ervoor gaat zorgen dat zich dat op de plein vertaalt en dat ik daar mijn rol van betekenis in kan en mag opnemen.
Ook de talloze feesjes die nog zullen volgen na de vele sportieve successen ðŸ™‚.
En tenslote om ook met en onder de familie Herpoel te werken.

Welkom bij onze club Wesley Snoeys

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!