Transfernieuws

Transfernieuws

Op 6 maart 2019 tekende nieuwe aanwinst JOLAN TRUYZELAERE zijn overeenkomst met VC Mortsel voor volgend seizoen.

De 22-jarige Jolan begon zijn voetbalcarrière bij Mortsel en komt nu over van reeksgenoot Wuustwezel!

Naast Joeri, Bouba, Kenzo en Akram is Jolan de 5e speler die terugkeert naar de club waar het voor hen allemaal begon.

🖊Interview Jolan Truyzelaere🖊 ⬇️

▶️1. Waarom de keuze voor VC Mortsel?
Na een jaartje Wuustwezel en wat verder weg van huis te spelen was het voor mij een logische keuze om voor Mortsel te kiezen. Ik woon hier vlakbij en Mortsel beschikt dit seizoen al over een uitstekende kern die veel ploegen pijn doet. Ik ben ervan overtuigd dat dit volgend jaar niet anders zal zijn.

▶️2. Wat is uw ambitie? Zowel persoonlijk als met de club?
Als Mortsel in tweede blijft, moet er voor volgend jaar de ambitie zijn om minimum top 5 te spelen en misschien wel de promotie af te dwingen. Als je kijkt naar de kern van dit jaar en die van volgend jaar moet dit zeker een realistisch doel zijn. Persoonlijk wil ik een jaar het beste van mijzelf geven en de ploeg zoveel mogelijk helpen om zijn ambities waar te maken. Daarna zien we wel waar we staan zowel met de ploeg als ikzelf. Ik ben tenslotte nog maar 22 jaar en heb zeker de ambitie om nog wat meer uit mijn voetballerscarrière te halen.

▶️3. Naar wat kijk je het meeste uit bij VC Mortsel?
Binnen de club zijn er voor mij wel wat bekende gezichten die ik terug tegenkom. Ik heb al verhalen gehoord dat de ploeg heel sterk aan elkaar hangt en dat er een uistekende sfeer hangt binnen de groep. Hier kijk ik zeker naar uit!Brent Geudens komt volgend seizoen over van 2de provincialer Schriek.
We stelden hem een paar vragen! 🔽

▶️1. Waarom de keuze voor VC Mortsel?
Mortsel is een leuke en stabiele club in de buurt met veel ambitie maar geen onrealistische. Ik kreeg veel vertrouwen van de club en dat is een leuk gevoel. Het lijkt me ook een heel leuke groep. Ik kijk er naar uit om volgend jaar de clubkleuren te verdedigen

▶️2. Wat is uw ambitie? Zowel persoonlijk als met de club?
Ik denk dat we met de ploeg van volgend jaar ambitieus moeten zijn. Ik denk dat we kunnen meestrijden voor de bovenste plaatsen. Persoonlijk wil ik na één seizoen zonder veel overwinningen terug in de winning flow geraken en als verdediger zo weinig mogelijk tegendoelpunten slikken

▶️3. Naar wat kijk je het meeste uit bij VC Mortsel?
Ik kijk het meeste uit naar de goede ploeg, zowel op en naast het veld.Onze nieuwe aanwinst SAMIR AMAJOUD zijn interview kan je hieronder vinden. Samir komt over van buur Borsbeek.
Welkom Samir!

▶️1. Waarom de keuze voor VC Mortsel?
De keuze voor VC Mortsel is voor mij logisch geweest, voor mijn passage bij Willebroekse SV is er contact geweest tussen mij en Tim Herpoel, sindsdien is het contact gebleven en ben ik na een goed gesprek met coach Nico Herpoel en de club tot een overeenkomst gekomen voor komend seizoen. Alsook woon ik niet ver van het complex, wat de keuze ook makkelijker heeft gemaakt. VC Mortsel is is een club waar alle spelers goed aaneenhangen, dat is een gezonde basis om succesen te boeken met de club, 1 groep, 1 grote familie.

▶️2. Wat is uw ambitie? Zowel persoonlijk als met de club?
Persoonlijk zou ik graag mee het verschil willen maken in aanvallend opzicht, dit door doelpunten te maken en assists te geven.
Ambitie met de club?
Als ik zie wat voor een goede kern we volgend seizoen ter beschikking hebben mogen de ambities best wat meer zijn. Een eindrondeticket mogen we zeker ambiëren.

▶️3. Naar wat kijk je het meeste uit bij VC Mortsel?
Ik kijk er naar uit om met deze kern hopelijk successen te boeken en mee te draaien in de top van het klassement.

Met enige trots kunnen wij volgende inkomende transfer aankondigen.
Niemand minder dan WESLEY SNOEYS komt volgend jaar de rangen versterken.
Wesley komt over van 1ste provincialer Ternesse, maar was voordien actief in de nationale reeksen bij o.a. Beerschot, FC Duffel, Rupel Boom.

De komst van Wesley strookt met de ambities van onze club om volgende seizoen mee te doen bovenaan het klassement.

We namen een kort interview af met Wesley, dit kan je hieronder terugvinden.

▶️VRAAG 1: Waarom de keuze voor VC Mortsel?
In eerste instantie zocht ik vooral naar een leuke, stabiele en financieel gezonde club in het Antwerpse (niet alledaags).
Leuk bedoel ik mee: goede werking van de club, goeie sfeer in de kleedkamer en dus zowel op als naast het veld. Denk daarbij ook maar aan de 3de time 🙂.
Financieel en stabiel leunen wat bij elkaar aan: verhalen zoals Duffel, Geel en dergelijke krijgen we tegenwoordig naar ons oren geslingderd.
Hier in Mortsel voel je dat na het faillissement in het verleden er een zekere rust heerst. Financieel geen zotte toestanden, er wordt op een gezonde manier gewerkt met een duidelijke structuur en communicatie.
Koppel daarbij een coach en spelersgroep die gezonde, realistische en sportieve ambities koestert en het feit dat ik "el grande" Tim Herpoel al een hele tijd ken, weet je dat de link naar Mortsel snel gelegd is.
Vanaf de eerste wedstrijd die ik bijwoonde afgelopen tijd, voelde ik het van: ja hier zou ik gerust nog enkele jaren willen spelen of deel willen uitmaken van de club.
Ondertussen ken ik buiten el capitano Tim, ook coach Nico Herpoel, Jordi Verhoeven, Kurt Collier, Aber Baleci, Joeri Schoelynck, Rachid en enkele andere leden van de club al redelijk goed, wat de overgang zal vergemakkelijken.
Heb nu al een geweldig gevoel en ben nog geen lid van deze leuke club dus dat gevoel zal alleen nog maar verbeteren.

▶️VRAAG 2: Wat is uw ambitie?
Deze club helpen om volgend jaar een gooi te doen naar promotie voor 1ste provinciale.
Zeker op sportief vlak gaan we de middelen hebben, waardoor de andere ploegen rekening moeten houden met dit Mortsel.
Dit dankzij een capabele sportief manager, topcoach Nico en magneet Tim die ermee voor gezorgd hebben dat 90% van de kern blijft en de andere 10% hebben aangevuld met gasten die ze persoonlijk kennen.
Lukt het volgend seizoen niet, geen probleem, dan proberen we het seizoen nadien opnieuw.
Ik geloof in dit project vandaar dat ik een contract getekend heb voor 2 seizoenen.
Tenslotte sprak het project en de gezonde ambities van de club, coach en spelers me enorm aan.
Zelf een constant niveau halen en bepalend/belangrijk zijn voor deze ploeg.
Tenslotte wil ik vooral heel veel plezier aan het spelleke beleven op mijn eigen gekende manier maar vooral ook aan wat er allemaal bijhoort.

▶️VRAAG 3: Je kon nog bij verschillende clubs uit 1ste provinciale aan de slag. Waarom een stapje terug naar 2de provinciale?
Dit klopt. Ga ook niet ontkennen dat ik het niveau van 1ste provinciale nog aankan en dat er nog andere clubs geïnteresseerd waren, inclusief Ternesse zelf.
Echter was ik persoonlijk ook wel toe aan een nieuwe uitdaging. Vooral nog meer 'amuseren' en minder met extra-sportieve zaken bezig zijn.
Ook wilde ik graag met mijn 'bruur' Tim Herpoel in dezelfde ploeg spelen.
Tenslotte sprak het project en de gezonde ambities van de club, coach en spelers me enorm aan.
Het is alles behalve de bedoeling om hier te komen uitrusten, integendeel. Ik steek niet onder stoelen of banken dat ik met dit Mortsel volgend seizoen aan kop in 2de provinciale wil spelen.

▶️VRAAG 4: Naar waar kijk het je het meeste uit bij VC Mortsel?
Hoe het kameraadschap naast de plein ervoor gaat zorgen dat zich dat op de plein vertaalt en dat ik daar mijn rol van betekenis in kan en mag opnemen.
Ook de talloze feesjes die nog zullen volgen na de vele sportieve successen 🙂.
En tenslote om ook met en onder de familie Herpoel te werken.

Welkom bij onze club Wesley Snoeys

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!