V: Stan - Eroll - Zineddine - Sadek
M: Taha - Aymane - Sami
A: Fabrizio - Sid - Cherif
Nouamane (U15), Arthur (U15) en Anwar waren de vervangers!

In het begin was het elkaar wat aftasten! De eerste poging was in minuut 5, Taha probeerde vanop afstand maar over! Daarna haalde Sid uit maar hij trof de paal! Dan een eerste counter van Vremde, Ensar treuzelde iets te lang met uit te komen maar de bal ging gelukkig naast! Zineddine ging dan mee, hij haalde de achterlijn en legde terug op Aymane maar zijn poging werd afgeblokt! Nu kon Fabrizio uithalen maar de doelman moest de bal lossen, Sid kon er net niet bij maar Aymane zag zijn poging naast gaan! Weer kon Fabrizio uithalen maar ook nu naast! Op het einde van dit kwart kregen we nog een vrije trap maar Sami trapte in de handen van de doelman!

2)D: Ensar
V: Stan - Arthur - Zineddine - Sadek
M: Nouamane - Sami - Anwar

Onmiddelijk won Cherif de bal en kon doorgaan! Hij legde af voor Sid maar de verdediger was sneller op de bal! Arthur verdedigde achteraan sterk! Dan kon Cherif weer doorgaan op de flank, hij draaide naar binnen en in plaats van voor te zetten trapte hij voorlangs! In de 11de minuut kon Nouamane uithalen maar op de verdediger, Vremde counterde en achterin letten we niet goed op, Ensar bracht eerst nog redding maar bokste de bal weg in de voeten van Vremde en 0-1! Even later haalde Fabrizio uit en de doelman en de lat brachten redding! Dan probeerde Vremde van ver maar Ensar redde!

3)D: Ensar
V: Stan - Taha - Zineddine - Eroll
M: Arthur - Sid - Nouamane
A: Cherif - Sami - Aymane

Sami kon doorgaan; kapte zich vrij maar trapte op de doelman! Ook Aymane dribbelde zich vrij maar hij schoot te zwak om gevaarlijk te zijn! Een vrije trap van Zineddine ging over! Weer vond Sami de ruimte maar weer botste hij op de doelman! In minuut 52 moesten Sami en Sid wisselen van positie! Sid zakte dan weer door zijn been waardoor Vremde kon uithalen maar naast! Het slot van dit kwart was voor Vremde maar Ensar redde de meubelen!

4)D: Ensar
M: Anwar - Taha - Sami
A: Cherif - Fabrizio - Aymane

Er gebeurde de eerste 10 minuten in dit kwart niets! Stan en Zineddine gingen eraf voor Sid en Nouamane! We gingen nu in een 3-3-4 systeem spelen! Vremde kreeg dan wat ruimte maar over! In de 72ste minuut stuurde Sami Fabrizio diep en deze werkte af, 1-1! Zat er nog meer in! Sid werd dan weer naar achteren getrokken! Even later moest Sid zijn man laten lopen en 1-2! Sid terug naar voor! Maar in de laatste minuut counterde Vremde weer en 1-3! ondaks de nedrelaag toch goed gespeeld jongens!