Keeperschool Goalstars - VC Mortsel OG

Keeperschool Goalstars

Keeperschool Goalstars

VC Mortsel OG heeft een samenwerking met :  goalstars.png

(meer info: Goalstars keeperschool )

G
oalstars Keepersschool is in 2017 opgestart met als doel jeugdige keepers uit het Antwerpse een totaalopleiding aan te bieden.

Als vader van 2 doelmannen ondervond de initiatiefnemer van onze keepersschool dat de specifieke scholing voor keepers binnen een doorsnee voetbalclub vaak tekortschiet.

Door de evolutie in het moderne voetbal is de taak van de hedendaagse doelman immers enorm geëvolueerd. Hij is uitgegroeid tot een “all-round atleet” op zowel technisch, tactisch, mentaal als fysiek vlak.

Hij fungeert niet enkel als laatste verdediger maar ook als eerste aanvaller. Zijn taak omvat dan ook heel wat meer dan louter wat “ballen vangen”.

Of je nu een beginnende keeper bent of bijna doorbreekt bij een profclub, onze ervaren trainers leren je graag de extra kneepjes van het complexe keepersvak.

De keeper is één van de belangrijkste pionnen op het voetbalveld én vaak de beslissende factor bij winst of verlies! Hij verdient zonder twijfel de nodige coaching van gemotiveerde en ervaren leermeesters. Enkel wanneer we kennis, talent, inzet, motivatie en plezier bundelen worden échte “Goalstars” geboren!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!