1)D: Manuel
V: Stan - Taha - Eroll - Sadek
M: Aymane - Sid - Noeri - Sami - Milan
A: Zineddine

De eerste kans was voor Broechem, na slecht uitverdedigen konden ze schieten maar Manuel redde! Eroll trapte dan een vrije trap van te ver over! Achterin verloren we te gemakkelijk de bal! Zo kon Broechem weer uithalen maar over! In de 13de minuut kwam Broechem over de flank, ze gaven voor en de spits had alle tijd om de bal aan te nemen en te trappen, 1-0! Twee minuten later verstuurden ze een bal over onze verdediging en Stan moest zijn man laten lopen en 2-0!

2)D: Manuel
V: Taha - Eroll - Zineddine - Sadek
M: Nelson - Noeri - Sami
A: Cherif - Anwar - Fabrizio

Onmiddelijk moest Taha zijn man laten gaan, Manuel kwam uit en trapte de bal op de spits , die bal ging tegen de paal! Cherif krijgt dan een stevige uitbrander van de scheids na teveel duwen! In minuut 27 kon de spits van Broechem (randje buitenspel) doorgaan maar Manuel redde! Dan kon Noeri eens aanleggen vanaf de rand van de 16 maar de keeper duwde de bal weg! Dan een mooie dieptebal van Nelson voor Cherif, deze ging door maar de doelman passeren zat er niet in! Achteraan leed Zineddine nu balverlies maar Manuel redde de meubelen! Weer een schot van Broechem die Manuel wegduwde in de voeten van Broechem maar ze profiteerden niet! In minuut 36 stuurde Sami Cherif diep en nu passeerde hij de doelman en 2-1! Even later stuurde Cherif Sami in het straatje en 2-2! En dit vlak voor rust!

3)D: Manuel
V: Stan - Zineddine - Eroll - Milan
A: Cherif - Fabrizio - Aymane

Eroll liet onmiddelijk zijn man gaan maar Manuel kon redding brengen! Na een harde tackle op Eroll kreeg Broechem geel! In de 46 ste minuut kregen we de bal niet goed weg, de bal bleef hangen en kwam in de voeten van Broechem en 3-2! Dan moesten Aymane en Fabrizio van positie wisselen! Weer kwam Broechem en weer redde Manuel! We werden dan mooi uitgetikt maar de paal bracht redding! Ook Noeri leed balverlies maar Broechem trapte voorlangs!

4)D: Manuel
V: Stan - Zineddine - Taha - Sadek
A: Cherif - Sid - Aymane

Cherif kon doorgaan maar botste op de doelman! Broechem kon ook doorgaan, ze kapte Zineddine uit maar besloten op de paal! Weer zo een diepe bal van Broechem, Zineddine maakte een fout volgens de scheids en penalty! Deze werd binnen getrapt, 4-2! In minuut 77 kwamen Anwar en Fabrizio er nog in voor Zineddine en Aymane! Dan ging Cherif diep, hij werd gepakt (was alleen weg) en Sami protesteerde nogal hard en kreeg geel! De vrije trap werd door Sadek over getrapt! Na balverlies van Sadek ging hij nogal hard achter zijn man en tacklelde nogal wild en ook hij kreeg geel! Broechem ging dan alleen op Manuel af maar nu bracht hij redding! In minuut 76 veredigde Sadek centraal naar Anwar, deze leed balverlies en in 2 tijden konden ze scoren, 5-2! Dan kon Fabrizio eens doorgaan, hij gaf laag voor en Sid duwde binnen, 5-3! In de laatste minuut ging Sid onder de bal door, de verdediger trapte de bal weg in de voeten van Nelson en deze lobte lekker, 5-4! Dan was er nog een tumult tussen de spelers maar veel kan ik er niet over zeggen!