De volgende competitie wedstrijd tegen Vremde!

V: Taha - Eroll - Sid - Milan
M: Nelson - Stan - Aymane - Sadek
A: Sami - Cherif
De vervangers waren Anwar, Badr en Noeri

Onmiddelijk probeerde Vremde het vanop afstand maar de lat stond in de weg! In minuut 4 kwamen wij een eerste keer en dit via verschillende stations(Sid, Sami en Cherif)! De bal kwam bij Nelson maar deze knalde wat wild naast! Vremde probeerde weer van ver maar naast! Cherif ging dan op snelheid voorbij de doelman maar hij en Sami begrepen elkaar niet en weg kans! Bij een voorzet ging Manuel onder de bal door maar Vremde kopte tegen de paal! Weer kreeg Nelson de ruimte maar weer miste hij doel! Sami kon dan alleen doorgaan maar de verdediger trok aan de noodrem! Een rode kaart tot gevolg! De vrije trap werd door Sami Laag in de hoek binnen getrapt, 0-1!

2) D: Manuel
V: Taha - Eroll - Sid - Anwar
M: Badr - Noeri - Aymane - Sadek

Bij het begin waren we niet bij de les! Vremde was gretiger! In minuut 24 werd Sami weer diepgestuurd maar hij werd buitenspel afgefloten! Hij trapte de bal weg en kreeg daarvoor geel! Anwar verdedigde dan slecht uit maar Vremde trapte op Manuel! Even later kon Vremde weer uithalen maar over! Ook Sadek ging dan door, kon voorzetten maar de verdediger ruimde op! Sid kon dan bijna een corner van Aymane aan de tweede paal afwerken maar hij tikte naast! Dan minuut 37, Vremde kon alleen op Manuel afgaan, deze kwam uit zijn 16 en tackelde de spits! Rood en een vrije trap tegen! Cherif ging dan in doel staan en spijtig genoeg ging de vrije trap binnen, 1-1!

3) D: Cherif
V: Taha - Eroll - Sid - Sadek
M: Milan - Stan - Noeri - Nelson
A: Sami

Onmiddelijk gingen we achteraan in de fout, Sid wou de bal afschermen maar verloor de bal en 2-1! We gaven anders niet veel weg! Taha probeerde van ver maar over! Ook Sami kapte zich vrij maar op de doelman! Dan ging Sadek achteraan in de fout en 3-1! Noeri kreeg nog de beste kans maar scoren lukte niet!

4) D: Anwar
V: Stan - Eroll - Taha
M: Cherif - Badr - Aymane
A: Sid - Sami

Anwar moest dan in doel staan! In minuut 64 speelde Eroll terug op Awar, deze pakte de bal met zijn handen! Dus vrije trap aan het penaltypunt en die ging binnen, 4-1! Sid werd dan in de diepte gestuurd, hij zag dat Cheriff mee was en bediende hem en 4-2! Noeri werd dan vervangen door Nelson! Ook Milan kwam erop voor Taha! In de 75ste minuut krulde Aymane een corner op de lat! Een minuutje later kregen we een vrije trap die Sid mooi binnen krulde, 4-3! Verder kwamen we niet meer!