V: Georgi - Aaron - Kanvaley - Ayman
M: Kamil - Moises - Jef
A: Rayan - Soufiane - Yasir
Paw Yaa (laatkomer), Mustafa en Hamza waren de vervangers! Emile had afgezegd!

Onmiddelijk kreeg Yassir de ruimte maar hij knalde naast! Nog in de eerste minuut stuurde Yassir Soufiane diep en deze was sneller op de bal dan de doelman die alleen Soufiane omver kon halen, penalty! Soefiane ging zelf achter de bal staan en knalde hem via de paal in, 0-1! Ook Moises probeerde Soufiane met een lob diep te sturen maar deze keer was de doelman sneller! In de 9de minuut zag Moises Rayan vrij staan maar deze miste zijn controle en weg kans! Dan kregen we een corner tegen, laag getrapt en niemand bij ons reageerde zodat Tor snel kon tegen scoren, 1-1! Nu stuurde Moises Yassir diep, hij was sneller bij de bal dan de doelman maar duwde de bal naast! In minuut 16 lukte het dan wel, Yassir dribbelde weer een paar man, besloot op de doelman die de bal moest lossen en Rayan was er snel bij om binnen te trappen, 1-2! Op het einde van dit kwart ging Aaron onder de bal door maar Tor besloot te zwak om gevaarlijk te zijn!

2)D: Stef
V: Hamza - Paw Yaa - Kanvaley - Georgi
M: Kamil - Moises - Mustafa
A: Soufiane - Rayan - Yassir

Mustafa ging nu door, bezorgde Rayan de bal die weer zijn controle miste! Rayan vond dan even later Moises maar deze knalde voorlangs! Nu werd Yassir diep gestuurt door Hamza maar zijn poging werd geblokt! In minnut 31 kreeg Tor een corner waarop ze konden koppen, door niet met elkaar te praten moest Kanvaley de bal buiten rammen in paniek! Dan was er weer Yassir, hij zette zich goed door op de flank, gaf voor maar Rayan kopte naast! Een vrije trap van Yassir belandde in de handen van de doelman! Ook Rayan kon zich nog doorzetten maar ook hij vond de doelman op zijn weg!

3)D: Stef
V: Ayman - Paw Yaa - Kanvaley - Georgi
M: Aaron - Kamil - Jef
A: Hamza - Rayan - Yassir

Kamil stuurde Rayan weer weg maar ook nu miste hij zijn controle! Kamil probeerde dan van ver maar iets te zwak! Zijn volgende poging werd afgeblokt! Tor kwam er ook nog eens uit maar ze trapte over! Plots geloofden ze er weer in! Weer konden ze uithalen maar nu pakte Stef! Weer een afstandschot van Tor maar Stef kon de bal uit de hoek halen! Tor probeerde nog maar zonder echt gevaar!

4)D: Stef
M: Aaron - Kamil - Soufiane

Onmiddelijk kon Yassir doorgaan op de flank, hij kon afleggen maar ging voor eigen succes en knalde naast! Even later kregen we een vrije trap die door Soufiane over werd getrapt! Soms lieten we Tor iets teveel doen en zo knalde ze in het zijnet! Na een corner van Tor konden ze uithalen maar de bal ging over! In minuut 67 ging Yassir weer door en haalde er een hoekschop uit! Deze werd een beetje naar achter getrapt, Paw Yaa kon de bal terug voor koppen, eerst trapte Rayan nog naast de bal maar hij kreeg een tweede kans en 1-3! Nu ging Soufiane dribbelen en het lukte ook nog, hij kreeg de bal bij Rayan maar zijn poging werd afgeblokt! Hamza kreeg dan een open kopkans maar hij miste de bal! Een voorzet van Yassir ging voorbij doel, Ayman kon de bal terug voorgeven maar Hamza schoot de bal van dichtbij over! Ook Tor probeerde nog eens maar ze trapte naast! Mustafa kwam er dan nog in voor Rayan! In het slot stuurde Soufiane Yassir nog weg en hij rondde af, 1-4! Moises kwam er dan nog in voor Yassir maar er gebeurde niks meer!