V: Georgi - Sezgin - Paw Yaa - Kanvaley
M: Ayman - Moises - Kamil
A: Hamza - Soufiane - Arneil
De vervangers waren Jef, Mustafa, Aaron en Sid

Het spel speelde zich voornamelijk af in het midden! In de 5de minuut kon Sezgin de bal via vrije trap voor krijgen maar Arneil miste zijn kopbal! Kamil gaat dan al dribbelend door, krijgt de bal tot bij Ayman maar zijn schot werd door de doelman onder de lat weggehaald! Ook Sint Job kreeg de bal met een vrije trap voor, ze haalde uit met een volley maar de lat bracht redding! We waren soms weer wa te laks! Zo zagen we toe hoe ze weer alleen voor Stef kwamen opduiken maar ze besloten te zwak en op Stef!

2) D: Stef
V: Georgi - Sezgin - Aaron - Kanvaley
M: Paw Yaa - Kamil - Sid
A: Jef - Hamza - Mustafa

In minuut 25 krijgt Sezgin de bal voor met een vrije trap, Jef kopt naast maar stond ook buitenspel! Dan kregen we een paar corners na elkaar, Jef nam ze goed maar telkens viel de bal net niet goed! Sint Job werd dan foutief gestopt aan de rand van de 16 maar de vrije trap ging over! Sezgin stuurde dan Hamza diep, via hard werken kwam hij in balbezit maar hij trapte op de doelman! In minuut 36 trapte Sezgin een vrije trap van veel te ver naar doel maar de bal ging naast! Even later kregen we weer een vrije trap, Kamil legde af maar deed dit slecht en zo moest Georgi met buitenkant voet trappen en de bal belandde in de handen van de doelman!

3) D: Stef
V: Georgi - Sezgin - Ayman - Kanvaley
M: Paw Yaa - Sid - Moises
A: Jef - Arneil - Soufiane

Onmiddelijk kon Sint Job (randje off-side) alleen doorgaan op Stef maar deze redde de meubelen! In minuut 46 ging Kanvaley achteraan dribbelen! Hij verloor de bal, ook Stef werd gepasseerd maar we kregen de bal nog weg op de lijn! Even later legde Sint Job een bal (via vrije trap) achter onze verdediging maar ze botsten op Stef! Sint Job nam de bovenhand! Hierdoor wisselde Halit een paar posities! Soufiane dribbelde zich een weg naar doel maar in plaats van te trappen bleef hij dribbelen en weg kans! Sint Job probeerde nog vanop afstand maar hun poging ging weer over!

4) D: Stef
V: Aaron - Sezgin - Paw Yaa - Kanvaley
M: Georgi - Kamil - Sid
A: Arneil - Hamza - Soufiane

Beiden kregen we een schotpoging maar telkens was het te zwak! In minuut 58 kon Sint Job doorgaan! Paw Yaa tackelde in de kleine backlijn langs achter maar wel op de bal! De scheids floot penalty en gaf ook nog eens rood! Dit kon niet waar zijn! Stef redde de penalty en de tweede poging ging op de lat! Oef! Hamza kon dan tegenprikken maar hij besloot te zwak! In minuut 72 kregen we een corner tegen die werd binnengekopt, 0-1! Mustafa kwam er nog in  voor Soufiane! Echt gevaar kwam er niet meer!