V: Mustafa - Sezgin - Kanvaley - Georgy
M: Paa Yaw - Kamil - Soufiane
A: Jef - Rayan - Yassir
Moises en Aaron waren de vervangers! Sami was er niet door gekomen!

Het eerste gevaar kwam van Stekene, na een corner kopte ze net naast! Rayan ging dan door en gaf voor maar de poging van Yassir werd afgeblokt! Met een hoge bal lanceerde Yassir Rayan maar hij trapte naast! Dan stuurde Sezgin Yassir diep, deze gaf voor en Soufiane trapte over! Weer Yassir die doorging op de flank, hij kapte naar binnen en met wat geluk kwam hij in schietpositie maar ook hij knalde over! In het slot van dit kwart kwam Stekene maar ook zij misten doel!

2)D: Stef
V: Mustafa - Paa Yaw - Kanvaley - Georgy
M: Kamil - Aaron - Soufiane
A: Moises - Rayan - Yassir

Soufiane stuurde onmiddelijk Moises weg maar hij trapte voorlangs! Even later stuurde Aaron Yassir diep maar ook nu trapte hij naast! Dan kregen we een vrije trap maar Soufiane trapte over! Een minuutje later kregen we weer een vrije trap, nu iets dichter bij doel, maar ook nu ging de bal naast! Yassir kon weer doorgaan op de flank en gaf voor, Soufiane kopte naast! In de 31ste minuut nam Yassir een vrije trap en deze trof de lat! Weer een voorzet van Moises die Rayan liet gaan zodat Yassir kon uithalen maar los op de doelman! Moises en Yassir moesten dan van kant wisselen! Mustafa zette zich dan goed door maar zijn voorzet werd door de doelman gepakt! Dan kon Soufiane uithalen, de bal draaide naar de verste kruising maar de doelman kon de bal eruit houden! Vlak voor rust ging Rayan weer diep, de doelman kwam uit en was het snelst bij de bal maar liet hem plots liggen en Rayan lette goed op en ging naar doel en 1-0!

3)D: Stef
M: Aaron - Kamil - Soufiane
A: Yassir - Jef - Moises

Soufiane kreeg de bal aan de zijkant, van daaruit knalde hij richting doel en de bal ging via de doelman binnen, 2-0! Plots werd Jef afgezonderd maar hij kon niet besluiten! Ook Stekene probeerde maar hun voorzet werd juist niet binnen gekopt! Nu kreeg Stekene een vrije trap maar de bal viel in de handen van Stef! Ook Kamil probeerde vanop afstand maar naast! Stekene probeerde nu voor te zetten maar ze kopte over!

4)D: Stef
M: Sezgin - Aaron - Soufiane
A: Rayan - Jef - Yassir

Onmiddelijk kreeg Sezgin geel na een trekfout! Stekene trapte de vrije trap vanaf de zijkant over! Soufiane stuurde dan Rayan diep, hij gaf voor maar Jef miste doel! In minuut 69 vond Jef de vrijstaande Yassir en nu knalde hij overhoeks binnen, 3-0! Even later kreeg Sezgin een uitbrander van de scheids omdat hij een tweede geel riskeerde! Sezgin werd dan naar achteren gezet, Kanvaley links en Georgy op de 6! Weer stuurde Soufiane Yassir weg maar weer naast! Stef speelde dan gevaarlijk uit naar Georgy, die had wat tegenspelers in zijn rug, maar Aaron kon de bal op tijd ontzetten!