V: Stan - Noeri - Eroll - Anwar
M: Nelson - Sami - Aymane
A: Sadek - Sid - Cherif
Badr was de vervanger!

In de eerste minuut kon Cherif doorgaan, hij haalde de achterlijn en kapte terug en werd dan foutief neergelegd! De vrije trap van Sami werd door een verdediger weggekopt in de voeten van Nelson en deze trapte met een soort lob(schot) over de doelman binnen, 1-0! Wat een begin! Even later vond Nelson de vrijstaande Sadek maar hij besloot te zwak! Achteraan verkeek Anwar zich op een hoge bal maar Manuel was bij de les! In de 14de minuut moesten Cherif en Sadek van flank wisselen! Dan kreeg Vremde een vrije trap aan de zijkant van het veld, hun voorzet werd maar net gemist! Ook Eroll rukte op maar zijn schot ging over! In minuut 17 was er weer een hoge diepe bal van Vremde, Anwar verkeek zich er weer op en ook de rugdekking was er niet, zelf Manuel treuzelde bij het uitkomen en zo 1-1! Maar in de allerlaatste minuut van dit kwart kreeg Sid de bal en hij dribbelde zich vrij en schoot binnen, 2-1! Toch een voorsprong na het eerste kwart!

2) D: Manuel
V: Stan - Eroll - Noeri - Sadek
M: Nelson - Sami - Badr
A: Cherif - Sid - Aymane

In de 21ste minuut kon Vremde trappen naar doel, de bal ging recht op Manuel af en deze bokste hem terug het veld in! Dit in de voeten van Vremde en dan kwam hij uit en duikte in de voeten van de speler van Vremde maar volgens de scheids had hij iets teveel man mee, dus penalty! De bal ging tegen de paal en weg was de kans op de gelijkmaker! Na een korte corner kon Noeri eens trappen maar naast! Dan waren we  al halfweg dit kwart, een diepe bal van ons kwam tot bij de doelman van Vremde die de bal wou wegstampen maar Sid kon de uittrap blokkeren en zo kwam de bal bij Cherif maar hij geraakte niet voorbij de doelman! Vremde kon nog counteren (randje buitenspel) maar ze trapten voorlangs!

3) D: Manuel
V: Stan - Noeri - Eroll - Sadek
M: Anwar - Sami - Badr
A: Aymane - Sid - Cherif

In de 43ste minuut drijfde Sami op, hij wou dan samenspelen met Sid maar de verdediger duwde de bal terug in de voeten van Sami en hij besloot uit te halen en jawel 3-1! Nu probeerde Sid vanop afstand maar naast! Ook Vremde probeerde (zelfs tweemaal) van ver maar telkens op Manuel! Ook Aymane kon diepgaan maar door iets teveel te willen dribbelen verprutste hij deze kans! In de laatste minuut van dit kwart ging Sami na een één-twee met Cherif door en hij werd gepakt in de 16, penalty! Sid ging achter de bal staan en schoot laag in de hoek binnen, 4-1!

4) D: Manuel
A: Aymane - Cherif - Nelson

Vremde begon het vinnigst aan dit laatste kwart! We lieten ze ook vrij naar doel afgaan en eerst trapte ze nog op Manuel maar de volgende poging was wel raak, 4-2! Nu kreeg Vremde een vrije trap juist buiten de 16! Ze trapten die onder de muur door maar Manuel ging goed plat! Dan weer een voorzet van Vremde waarop ze juist niet konden koppen! Pas in de 70ste minuut lieten wij eens iets zien, Nelson dribbelde zich een vrije weg in de 16 van Vremde maar hij besloot op de doelman! Ook in minuut 70 kwam Sid erin voor Cherif! Een terugspeelbal van Vremde werd door de doelman gepakt, een onrechtstreekse vrije trap voor ons tot gevolg maar de bal werd naast getrapt! Weer zo een counter van Vremde werd naast gelobt! Maar ook wij speelden terug op Manuel en ook hij pakte de bal, nu onrechtstreekse vrije trap voor Vremde, ze trapten door de muur maar Manuel redde! In het slot kreeg Badr nog geel omdat hij de bal wegtrapte nadat er gefloten was! Sid kreeg dan nog de bal in de voeten en haalde nog uit, via de doelman ging de bal nog binnen, 5-2!