V: Anwar - Taha - Eroll - Sadek
M: Moises - Sami - Aymane
A: Cherif - Noeri - Nelson
Badr, Stan en Milan waren de wissels!

Fortuna zette ons onmiddelijk onder druk! Ze waren gretiger! Zo kon in de 5de minuut hun spits alleen op Manuel afgaan maar deze redde de meubelen! Even later verschenen ze weer alleen voor Manuel maar ook nu bracht hij redding! Een mooie aanval van Fortuna werd door Moises onschadelijk gemaakt! In de 14de minuut kwamen wij eens, Cherif ging door en gaf voor naar de meelopende Noeri maar deze trapte naast de bal (hij probeerde met de verkeerde voet)! Bij een snelle spelhervatting bleef Eroll staan, hij liet zijn man lopen en die kon alleen op Manuel afgaan maar hij trapte voorlangs!

2)D: Manuel
V: Stan - Noeri - Eroll - Sadek
A: Badr - Milan - Cherif

Manuel speelde in op Eroll maar deze leed balverlies maar er echt van profiteren lukte niet! Achteraan leden we weer balverlies en nu moest Sami de bal komen wegwerken! Weer Fortuna met een afstandschot maar over! Een paar tellen later waren ze er weer en nu haalde Manuel de bal uit de hoek! In de 30ste minuut ging Sadek eens naar voor, door een mistasten van de verdediger kreeg hij de bal tot bij Aymane die nu mooi binnen knalde, 1-0! De volgende poging van Aymane werd afgeblokt! Dan was er weer Fortuna, eerst schoten ze naast maar het volgende schot werd door Manuel uit de hoek gehaald! Cherif ging dan nog is diep maar de doelman passeren zat er niet in! Vlak voor rust ging Manuel naast een terugspeelbal, hij hield die nog binnen maar de spits was er snel bij zodat hij nog alle moeite hd om de bal weg te werken!

3)D: Manuel
V: Stan - Eroll - Noeri - Anwar
M: Moises - Taha - Sami
A: Nelson - Cherif - Milan

Manuel bokste onmiddelijk een corner weg! In minuut 47 moesten Milan en Cherif van plaats wisselen! Eroll miste dan een bal om weg te trappen en zo kon Fortuna weer voor Manuel verschijnen maar ze misten! Noeri leed dan balverlies en Manuel kon het schot uit zijn doel ranselen! De corner die daarop resulteerde werd op de lat gekopt en de bal viel dan op een hoofd van Fortuna en 1-1! Moises trapte dan een vrije trap naast! In minuut 56 ging Cherif door, de verdediger slide en nam zowel de bal als Cherif mee, penalty zei de scheids! Sami trapte hem redelijk centraal binnen, 2-1!

4)D: Manuel
V: Stan - Eroll - Noeri - Sadek
M: Taha - Sami - Aymane
A: Nelson - Badr - Cherif

Noeri kon uithalen maar naast! Weer bokste Manuel een corner weg! Noeri leed weer balverlies aan de zijkant, de spits trok naar binnen maar Manuel redde! Sami stuurde dan Aymane diep maar hij verslok zich in zijn controle dus weg kans! Cherif zat er dan goed tussen bij een uittrap maar hij vond het doel niet! Stan en Nelson gingen er in minuut 71 af voor Anwar en Milan! In minuut 73 kwam Moises er nog op voor Cherif! Een vrije trap aan de cornervlag voor Fortuna was bijna fataal, Manuel ging onder de bal door en Sadek bracht redding met zijn rug! Toch ging in de 77ste minuut weer het licht uit achterin, ditmaal profiteerde Fortuna wel, 2-2! Aymane(een vinger in zijn oog) ging er dan nog af voor Cherif! Dit kon volgens Fortuna niet omdat Cherif al gewisseld had!