Tunahan vond geen vervoer en kwam niet opdagen! Anwar had ook geen vervoer maar kwam met het openbaar vervoer!

V: Stan - Taha - Zineddine - Milan
M: Anwar - Aymane - Mustafa
A: Nelson - Ayoub - Junior
Ensar en Arthur B waren de vervangers!

Na 5 minuten was het eerste gevaar voor Broechem maar ze trapten recht op Mateo! Een minuutje later kwam Broechem zelfs alleen voor Mateo maar nu dook hij goed in de voeten! Dan speelden we de bal kwijt maar Taha kon nog net alles ontruimen! In minuut 9 konden wij is prikken, het schot van Nelson werd afgeblokt en belandde in de handen van de doelman! Dan kwam Broechem weer maar Mateo ging goed plat op een schot! Na 12 minuten moesten Anwar en Ayoub van positie wisselen! Weer Broechem van ver maar Mateo pakte! Even later kwam Broechem weer voor Mateo maar nu trapten ze veel te zwak!

2)D: Ensar
V: Stan - Taha - Zineddine - Anwar
M: Mustafa - Aymane - Junior
A: Nelson - Milan - Arthur B

Juist begonnen en Broechem probeerde van ver maar naast! En dan kwamen er weinig kansen, we vingen Broechem goed op! Alleen aanvallend kwamen we er niet aan! In minuut 34 trapte Broechem nog is voorlangs!

3)D: Mateo
V: Stan - Taha - Anwar - Milan
A: Nelson - Zineddine - Arthur B

Weer onmiddelijk Broechem van ver maar Maeo lag in de weg! Dan een diepe bal van Broechem, Mateo twijfelde bij het uitkomen zodat Broechem sneller op de bal was maar ze trapten op de lat! Ook wij probeerden eens vanvoor te komen, Junior zette voor maar de kopbal van Zineddine mislukte! In minuut 50 leden we centraal balverlies en trof Broechem wel raak, 1-0! Een minuutje later kwam Broechem na een snelle inworp alleen voor Mateo en 2-0! Dan een hoge uittrap waar Taha weer zijn interventie miste en 3-0!

4)D: Ensar
M: Mustafa - Aymane - Arthur B
A: Nelson - Milan - Junior

Zineddine toch terug naar achter halen! Arthur B kon plots aanleggen maar zijn schot was te zwak en recht op de doelman! In minuut 64 moesten Junior en Arthur B van positie wisselen! In minuut 70 leden we weer balverlies en 4-0! Het volgende schot van Broechem werd door Ensar gepakt! Na een tackle op Aymane kreeg Broechem geel! Ensar geeft dan de bal naar Zineddine die veel te lang wacht op de bal, Broechem veroverd de bal maar gelukkig voor ons kon Ensar de bal nog in corner duwen! Die corner werd vrij binnen gekopt ,5-0! Aymane en nog een speler van Broechem kregen nog geel!