V: Stan - Anwar - Zineddine - Milan
M:Bunjamin - Nelson - Yarti - Aymane - Ayoub
A: Junior
Mateo, Taha en Jasper (U15) waren de vervangers!

We starten in een 4-5-1 systeem! Al snel kregen we een vrije trap maar Zineddine trapte die naar nergens! Even later gaat Ensar een dribbel aan en met wat geluk kan hij de bal ontzetten! In minuut 11 moesten Yarti en Junior van positie wisselen! We deden verrassend goed mee! Lyra kon alleen dreigen met wat voorzetten! In de 14de minuut trapte ze zo een voorzet en die viel aan de tweede paal binnen, 1-0! Een echte gelukstreffer! Lyra drukte nu even door , twee pogingen van ver werden afgeblokt! In de laatste seconden haalde Ensar nog een bal uit de hoek!

2) D: Mateo
V: Stan - Taha - Zineddine - Jasper
M: Anwar - Junior - Aymane
A: Nelson - Ayoub - Yarti

Terug 4-3-3! Lyra probeerde met wat afstandsschoten maar telkens in de handen van Mateo! Ook een corner van Lyra pakte hij zo! In minuut 35 ging Nelson door, hij kreeg de bal voor maar Ayoub miste de bal op een meter van doel! Een paar seconden later kon Nelson weer doorgaan maar nu trapte hij in het zijnet! De volgende corner belandde via een verdediger in de voeten van Jasper, die rustig over iedereen lobte en 1-1! Nelson vond dan weer de diepte maar niemand was mee om zijn voorzet binnen te tikken!  Nog een diepe bal van Lyra, Mateo verwachtte dat de bal hard genoeg was om hem op te rapen maar de spits was snel en in paniek pakte hij de bal op! De scheids floot want hij zei dat het net buiten de 16 was! Gele kaart voor Mateo! De vrije trap draaide op niks uit!

3)D: Ensar
V: Stan - Zineddine - Taha - Jasper
A: Nelson - Bunjamin - Milan

Lyra probeerde onmiddelijk van ver maar naast! De volgende poging pakte Ensar! In minuut 47 kon Aymane aanleggen maar te zwak! Een minuutje later verloor Stan de bal achter en dat werd afgestrafd, 2-1! Even later weer een voorzet van Lyra, Ensar moest de bal pakken maar hij loste en Stan kon de bal dan nog wegkoppen! Nu kon Junior is diepgaan, de bal viel voor de voeten van Anwar maar hij trapte van kortbij op de lat! Dan kreeg Lyra een corner en deze werd op de bovenkant van de lat getikt! In de laatste minuut van dit kwart probeerde Lyra van ver, Ensar haalde de bal mooi uit zijn doel!

4)D: Mateo
V: Stan - Taha - Zineddine - Milan
M: Bunjamin - Ayoub - Junior
A: Nelson - Yarti - Jasper

We leden achteraan onmiddelijk balverlies, zo kwam Lyra alleen voor Mateo maar deze redde! Dan in minuut 64 kwam de scheids naar de mekkerende Noureddine! Deze kreeg geel en vlak erna kreeg hij weer geel en rood! De wedstrijd werd wat bitsiger! Vooral Junior werd hard aangepakt! In de 69ste minuut ging Lyra door en nu was het wel raak, 3-1! Junior pakte dan geel na een tackle! In minuut 71 werd Junior vervangen door Anwar! In minuut 75 trapte Lyra een vrije trap die aan de tweede paal werd binnen gekopt! Het laatste wapenfeit was nog een schot van Lyra maar Mateo pakte!