V: Stan - Mohamed - Tunahan - Anwar
M: Mustafa - Bungamin - Sid
A: Nelson - Zineddine - Milan
Ensar, Badr en laatkomer Cherif waren de vervangers!

Hove kreeg de eerste kans, ze mochten alleen op Mateo af maar trapte naast! Nu dreigde Hove met een trap vanaf de zijkant maar Mateo bracht redding! De volgende poging ging naast! Maar in minuut 4 haalde Zineddine met bal het in de sprint van zijn verdediger en hij werkte goed af , 0-1! Een minuutje later stuurde Tunahan met een lange bal Nelson diep, deze was het snelst bij de bal en gaf voor en Zineddine tikte als een echte spits de bal binnen, 0-2! In minuut 10 stuurde Milan Zineddine in de diepte en jawel 0-3! Ongelooflijk! Maar in de 11de minuut lieten we Hove te veel doen en 1-3! In de 14de minuut stuurde Hove hun spits diep, Mateo kwam uit zijn 16 maar was te laat op de bal en tacklde de man! Gelukkig voor ons gaf de scheids maar geel! De vrije trap ging ver naast! Hove probeerde dan van ver maar Mateo bracht redding! In het slot van dit kwart kon Hove alleen op Mateo afgaan maar deze ging goed plat!

2)D: Ensar
V: Stan - Tunahan - Mustafa - Anwar
M: Sid - Mohamed - Badr
A: Nelson - Zineddine - Cherif

Hove probeerde ons snel onder druk te zetten in de hoop dat we fouten zouden maken! Ze dreigde met een vrije trap aan de cornervlag maar miste juist hun kopbal! In minuut 30 kon Hove weer doorgaan, ze brachten voor en Anwar die de bal wou wegwerken duwde de bal in eigen doel, 2-3! Cherif kon dan is doorgaan maar hij had teveel tijd nodig en zo kon de verdediger de bal nog ontzetten! Zineddine kreeg in minuut 32 geel voor natrappen! Cherif kreeg iets later een kopkans maar recht in de handen van de doelman! Dan ging Hove weer door via de zijkant, ze schoten naar doel maar Ensar redde! Vlak voor rust dribbelde Mustafa achterin en verloor de bal, Ensar kon het schot wegboksen maar in de voeten van Hove maar nu knalde ze naast!

3)D: Mateo
V: Stan - Mustafa - Tunahan - Cherif
M: Mohamed - Badr - Sid
A: Nelson - Bungamin - Milan

Hove kreeg een vrije trap maar die ging ver over! Cherif ging dan in minuut 45 door maar werd foutief gestopt en geel! Een voorzet van Nelson belandde bij Milan maar hij schoot naast! Nu kwam Hove weer maar ze schoten over! Een voorzet uit een vrije trap werd juist niet benut door de spits van Hove! Hove bleef komen maar trapte van alle kanten maar telkens naast! Als ze dan toch eens tussen de palen schoten haalde Mateo de bal mooi uit de hoek! Cherif wou in het slot mee komen verdedigen maar tackelde langs achter! Een vrije trap aan de 16 en geel voor Cherif! Die vrije trap werd keihard door de muur getrapt maar Mateo kon ontzetten, hij moest wel lossen maar was er als de kippen bij om in de voeten van Hove te springen en weg kans!

4)D: Ensar
V: Stan - Tunahan - Mustafa - Cherif
M: Zineddine - Bungamin - Sid
A: Nelson - Anwar - Milan

In de eerste 10 minuten van dit kwart gebeurde weinig! Hove kon eenmaal trappen maar naast! In minuut 70 kwam Badr erin voor Milan! In de 71ste minuut kreeg Hove de bal, ze zagen dat Ensar teveel naar rechts stond en knalde van ver en 3-3! Zineddine stuurde dan een diepe bal, Sid kon juist niet koppen en ook de poging van Bungamin werd afgeblokt! Hove probeerde van ver maar nu kon Ensar de bal onder de lat weghalen! Hove kreeg nog een vrije trap juist buiten de 16 maar recht op Ensar! Ons eerste punt dit seizoen en dit tegen de leider die nog niks hadden laten liggen!