V: Stan - Mustafa - Zineddine - Anwar
M: Tunahan - Junior - Bungamin
A: Younes - Nelson - Ayoub
Milan, Taha en Mohamed waren de vervangers!

Onmiddelijk dreigde Lyra met een schot maar Mateo pakte! In minuut 4 kwamen wij een eerste keer maar Anwar trapte op de doelman! Voor de rest in dit eerste kwart waren nog een paar voorzetten van beide teams maar telkens kon de doelman pakken!

2)D: Mateo
M: Nelson - Taha - Bungamin - Tunahan
A: Milan - Mohamed

Verandering van systeem blijkbaar maar begreep niet goed hoe we speelden! In de 25 ste minuut probeerde Lyra van ver maar op Mateo! In dezelfde minuut kwam Lyra weer, nu op de flank! Ze gaven voor, de spits miste de kopbal maar aan de tweede paal stond er iemand om de bal toch nog binnen te trappen, 0-1! Dan kreeg Lyra een corner en door de wind belandde die boven op de lat! Milan probeerde dan van buiten de 16 de keeper te lobben maar de doelman kon de bal nog over zijn doel duwen! Vlak voor rust wou de doelmn van Lyra Milan dribbelen in de kleine baklijn, Milan kon de bal onderscheppen en 1-1!

3)D: Mateo
V: Stan - Tunahan - Taha - Milan
M: Zineddine - Junior - Younes
A: Nelson - Mohamed - Ayoub

Tunahan begin in minuut 45 een fout in de eigen 16 en penalty!  Deze werd overgetrapt! In minuut 54 trate Zineddine een vrije tarp in de handen van de doelman! Er waren heel weinig kansen! In minuut 56 probeerde Lyra van ver, Mateo pakte maar lostte de bal en de spits kon binnen duwen, 1-2!

4)D: Mateo
V: Stan - Taha - Zineddine - Anwar
M: Tunahan - Mustafa - Bungamin
A: Nelson - Milan - Mohamed

In minuut 66 gooide Tunahan een vrije trap richting doel, een verdediger kopte de bal door en deze ging onder de lat binnen, 2-2! In de 67 minuut moest Mohamed eraf voor Younes! Lyra vond dan de ruimte maar ze trapten te overhaast op Mateo! Dan een voorzet van Lyra die door de wind op de tweede paal botste en terug het veld in vloog! Bij een volgende diepe bal van Lyra twijfelde Mateo om uit te komen en hij werd zo gemakkelijk gapasseerd, gelukkig voor ons konden we de voorzet eruit halen! Lyra wou de overwinning het harst!  Een volgende poging ging via de paal buiten! In minuut 76 werd de moegestreden Zineddine vervangen door Mohamed! Het bleef 2-2!