V: Stan- Tunahan - Zineddine - Milan
M:Taha - Aymane - Junior
A: Nelson - Anwar - Kamal (U15)
Olaf (U15) en Ayoub waren de vervangers!

Na 7 minuten kon Taha een bal onderscheppen, hij gafde bal naar Nelson maar deze schoot voorlangs! Nu probeerde Ranst van ver maar recht op Mateo! Na 14 minuten moesten Kamal en Nelson van kant wisselen! In de 16 minuut kreeg Ranst een vrije trap ver buiten de 16! Ze trapten rechtstreeks op doel maar Mateo bewoog niet genoeg en de bal ging over hem binnen, 0-1! Even later kon Ranst alleen op Mateo doorgaan maar nu redde hij wel! Nelson probeerde nog van ver maar op de doelman!

2)D: Mateo
V: Stan - Tunahan - Zineddine - Anwar
M: Taha - Aymane - Junior
A: Olaf - Kamal - Ayoub

In de 23ste minuut leden we weer balverlies, zo kon Ranst alleen op Mateo afgaan en 0-2! Er gebeurde eigenlijk weinig! Ranst probeerde nog van ver maar over! Toch kregen we plots een kans, Kamal ging diep, hij ging voorbij de doelman maar had dan geen controle meer over de bal en weg kans!

3)D: Mateo
V: Stan - Zineddine - Taha - Milan
M: Nelson - Tunahan - Ayoub
A: Olaf - Anwar - Junior

Onmiddelijk leden we balverlies en 0-3! Nu zakten de kopjes helemaal in elkaar! Ook coach Noureddine gaf het op! In minuut 45 speelde Ranst de bal rond en scoorde ook maar buitenspel! In de 48ste minuut ging Mateo na een corner onder de bal door en 0-4! Nu probeerde Ranst van ver maar op Mateo! In de 51ste minuut stuurde Ranst een diepe bal, Mateo kwam uit maar tacklde met zijn voeten vooruit, hij raakte de bal wel maar nam vooral de man mee, penalty! Daar was de 0-5! Een uittrap van de doelman van Ranst, Taha miste zijn interceptie en zo kon Ranst alleen op Mateo afgaan en 0-6! Anwar kon dan nog op doel afgaan, hij passeerde de doelman maar vergat te shotten!

4)D: Mateo
V: Stan - Tunahan - Anwar - Milan
M: Junior - Ayoub - Aymane
A: Olaf - Kamal - Nelson

Junior maakte van zijn oren! Tunahan wachtte te lang om uit te verdedigen en zo werd hij afgeblokt! Ranst kon alleen op Matteo afgaan maar naast! In minuut 67 kregen we een vrije trap net buiten de 16! Nelson draaide deze mooi over de muur maar de lat bracht redding voor Ranst! Aan de overzijde trapte Ranst op de paal! In de 71ste minuut kon Ranst gemakkelijk van buiten naar binnen komen, ze gaven voor en 0-7! Junior wou eraf maar mocht niet! Dan kon Junior doorgaan en gaf voor naar Kamal die op de paal trapte! Even later kreeg Junior geel voor na te trappen!